AVM'de 2 öğrencisini taciz eden din kültürü öğretmeni kadın hakkında tutuklama kararı

Konya'da iki öğrencisini AVM otoparkında istismar eden kadın din öğretmeni R.E. hakkında yeni gelişme yaşandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Konya'da 31 yaşındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni evli ve iki çocuk annesi olan R.E., 13 yaşındaki bir öğrencisine mesaj göndermeye başladı.

Kadın, öğrencisine farklı zamanlarda kendi fotoğraflarını gönderip, "Bebeğim, aşkım, sevgilim, seni çok seviyorum, birlikte uyuyalım" dediği ortaya çıktı.

Kadın öğretmen, aynı öğrencisini farklı zamanlarda birçok kez kendisine ait araç ile bir AVM'nin kapalı otoparkına götürdü ve burada çocuğu taciz etti.

Öğrencisi ile bir süre sonra ilişkisini bitiren öğretmen, aynı okulda eğitim gören başka bir çocuğu hedefine aldı.

Jose Mourinho, Dusan Tadic'i tamamen sildi 'Ben bir cadıyım' dedi stüdyo karanlığa gömüldü! Devrim Özkan "Hoş geldin hayatıma" diyerek duyurdu Defne Samyeli'nin abisini görenler şaştı kaldı! Siyah mini eteğiyle geceye damga vurdu! FLAŞ AKOM Duyurdu İstanbul'a Kar Geliyor