ATM'den para çekip yatıran herkesi ilgilendiriyor. ATM'de bu işlemi yapanların kartları geri iade edilmeyecek

81 İLDE ATM'LERE YENİ GÜNCELLEME GELDİ

Yeni uygulama, FAST entegrasyonunu içeren talep ödeme katmanı hizmetlerini devreye soktu ve artık IBAN kullanarak yapılan EFT ve havale işlemlerine alternatif bir seçenek olarak sunuluyor. Bu yenilik, bireysel ödemeler için talep ödeme katmanı hizmeti olarak başlatıldı ve alacaklılara ödeme işlemlerini başlatma yetkisi tanıyor. Böylece, bir kişi başka bir kişiye anında ödeme talebi gönderebiliyor. Bu sayede finansal ilişkiler daha etkin bir şekilde yönetilebilir ve havale işlemleri daha hızlı gerçekleştirilebilir.

DİKKAT! ATM BUNU YAPANIN KARTINI YUTACAK

ATM işlemleri sırasında bazı teknik arızalar veya güvenlik nedenleriyle kartın yutulması söz konusu olabilir. ATM kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli adımlar vardır. Aşağıdaki durumlardan herhangi biri gerçekleştiğinde ATM, kartınızı anında yutabilir:

- Şifrenin üç kez yanlış girilmesi

- Kartın borç nedeniyle banka tarafından iptal edilmesi

- Kartın son kullanma tarihinin geçmesi

- ATM'de teknik bir arıza meydana gelmesi

- Kart için kayıp veya çalıntı ihbarında bulunulması

- ATM'lere yapılan yeni güncellemelerle birlikte, kart yutulma durumları daha net hale gelmiştir.

Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Burcunuz hangi sporu yapmanızı söylüyor? Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a hapis şoku Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay!