Asgari ücret zammı sızdı! TÜRK-İŞ formülü açıkladı. İşte takip edecekleri yöntem...

Milyonlarca çalışan asgari ücret zammını bekliyor. Temmuz ayında zam yapılmadı. Çalışanlar ocak ayında iyi bir zam istiyor. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret konusunda izleyecekleri yolu da açıkladı. Asgari ücret konusunda zam oranı da kulislere sızdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Konfederasyon tarafından Anadolu Meydanı'ndan düzenlenen "Zordayız Geçinemiyoruz Mitingi"nde, işçilerin ağır vergi yükü nedeniyle ocak ayında aldığı ücreti nisan ayında, nisan ayında aldığı ücreti temmuz ayında, temmuz ayında aldığı ücreti ise aralık ayında alamadığını sözlerine ekledi.

Aralık ayında asgari ücret görüşmelerinin başlayacağını anımsatan Atalay, "Orada 4 de işçi olacak. Orada ne karar alıyorlarsa harfiyen ona uyacağız. Geçen yıl geldiler, '18 bin olsun, yılda iki kez olsun', dediler, aynısını ülkeyi yönetenlerin önüne koyduk. Aynısını bu yıl yapacağız. Onlar ne karar alırsa o karara harfiyen uyacağız." ifadelerini kullandı.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun İşte Gülen'in yerine geçeceği konuşulan isimler Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!