Amca Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı... Adım adım Narin Güran cinayeti

Patates hat mı kullandılar?

Soruşturmada dikkat çeken diğer nokta ise, olayın hemen ardından jandarmayı yanlış yönlendirmek amacıyla yapılan sahte ihbarlar.

Bu konuda, köyden bazı isimlerin jandarmayı konudan uzaklaştırmak amacıyla asılsız ihbar yaptığı bilgisi kamuoyuna yansıdı. Sahte ihbarların cep telefonlarının SİM kartlarının çıkartılarak yapıldığı ifade edildi.

Ancak, asılsız ihbarların "patates hat" olarak tanımlanan başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanıldığı "şüpheli" SİM kartlar üzerinden yapıldığı bilgisi de mevcut. Hatta bu iş için 30'a yakın "patates hat" kullanıldığı yerel kaynaklarca ifade edildi.

Patates hat olarak tanımlanan telefon hatlarının kullanılması başta olmak üzere yaşanan süreçte ortaya çıkan şüphelilerce gerçekleştirilen "suyu bulandırma" işlemleri, aileye bu konuda destek verilip verilmediği sorusunu gündeme getirdi.

Narin cinayetinde kan donduran rapor! Amca Salim Güran'dan flaş talep! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Vatandaş Bastırdı TOKİ Yüzde 25 İndirim Kampanyası Ahu Tuğba'nın kızından cenaze açıklaması! Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı