Alnında bu izlerden olan herkesi ilgilendiriyor: O hastalığın belirtisi olabilir

Yaşlanma belirtisi olarak görülen kırışıklar, aslında o hastalığın ilk işaretleri olabilir. Genetik duruma göre daha erken yaşlarda da oluşabilen alındaki kırışıklıklar, tehlikeli bir hastalığın habercisi olabilir. İşte detaylar...

Ciltte oluşan kırışıklar genellikle yaş almayla ilişkilendirilir. Genetik duruma ve cilt tipine göre kırışıklar daha erken veya daha geç yaşlarda da oluşabilir.

İnternette 'Kırışıklıklar neden oluşur, kaç yaşında başlar? Yüzdeki kırışıklık için doğal yöntemler nelerdir? Alın kırışıkları ne anlama gelir, neden olur?' gibi soruların cevapları da sıklıkla araştırılıyor.

Alın Kırışıklıkları Nasıl Giderilir?

Zaman içinde oluşan alın bölgesindeki çizgiler bir süre sonra derinleşir ve kalıcı hale gelir.

Uzmanlar yaptıkları araştırma sonucu derin alın kırışıklıkları olan insanların kardiyovasküler hastalıktan hayatını kaybetme riskinin daha yüksek olabileceğini belirttiler.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı! Bu burçlar parayı mıknatıs gibi çekiyor