Akbank 1000 TL iade kampanyası başlattı: Akbank'lı olanlar 1000 TL'sini almayı unutmasın

Axess’e özel Brooks Brothers mağazaları ve brooksbrothers.com.tr’de 5 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında tek seferde yapılan 15.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 1.000 TL chip-para fırsatı için hemen katılın! Üstelik peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla!

Kampanya detayları:

5 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Brooks Brothers mağazaları ve brooksbrothers.com.tr’den tek seferde yapacağınız 15.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 1.000 TL chip-para kazanma imkanı sunulmaktadır.

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından ‘’BROOKSBROTHERS” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Diğer tüm detayları incelemek için Akbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Görenler gözlerine inanamıyor! Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı Trabzon'da sağanak kabusu