Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor! Kızı açıklama yaptı her şey netleşti

AHU TUĞBA KİMDİR?

Ahu Tuğba, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olarak tanınan, İstanbul doğumlu bir oyuncudur. Varlıklı bir ailede dünyaya gelen Tuğba, eğitim hayatına İstanbul Amerikan Kız Lisesi'nde (Robert Kolej kız lisesi bölümü) başladı. Başarılı bir öğrenci olan Tuğba, lise eğitimini tamamladıktan sonra Kanada'ya giderek Concordia Üniversitesi'nde İngilizce dil bölümünde eğitim almayı planladı. Ancak, bu eğitimini tamamlamadan Türkiye'ye döndü ve sinema kariyerine odaklanmaya karar verdi.

Ahu Tuğba, sinema kariyerine 1974 yılında bir filmde kısa bir rol alarak başladı. 1970'lerin sonlarına doğru Türk sinemasında adını duyurmaya başlayan Tuğba, 1980'lerin başında ulusal çapta büyük bir üne kavuştu. Özellikle seks sembolü olarak tanınan Tuğba, genellikle iyi kalpli fakat sefahat düşkünü karakterleri, fahişeleri veya bağımlıları canlandırdı. Bu roller, onun sinemada kendine has bir yer edinmesini sağladı ve dönemin popüler kültüründe ikonik bir figür haline getirdi.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... İşte Cem Garipoğlu'nun Mezarının Son Hali Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı 1 kilosu 12 Bin TL'ye Satılıyor Yunanistan'a rakip Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi