‘Ahit: Musa’nın Hikayesi’, 13.5 milyon izlenme sayısına ulaşarak dünyada 1 numarada ve 90’dan fazla ülkede ilk 10 proje içerisinde yer aldı...

Netflix’in izlenme listelerinde üst sıralarda yer alan, Hz. Musa’nın mucizelerle dolu hayatını anlatan üç bölümlük ‘Ahit: Musa’nın Hikayesi’ belgesel dizisinin görsel efekt dünyası izleyicilerle paylaşıldı. Yapımcılığı Karga 7, görsel efektleri ise Mojo FX tarafından üstlenilen proje yayınlandığı ilk beş günde 13.5 milyon izlenme sayısına ulaşarak dünyada 1 numarada ve 90’dan fazla ülkede ilk 10 proje içerisinde yer aldı.

Yönetmen koltuğunda Benjamin Ross’un oturduğu dizinin çekimleri Hz. Musa’nın hayat hikayesinin dönemine uygun aksesuar ve mekanlara en çok sahip olan, Fas’ın güneyinde yer alan Varzazat’ta gerçekleşti. 

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!