Abdullah Öcalan'ın istekleri belli oldu! Selahattin Demirtaş detayı... Öcalan'ın Meclis'e ne zaman geleceğini açıkladı

Kandil'de, Rojava'da ve DEM Partisi içindeki bazı partilerin sürece karşı oldukları yönünde iddialar var. Bu sürece kim karşı çıkabilir?

Yine 10 yıllık. 2005 özellikle 2010 Demirtaş'ın partinin başına böyle sessiz-sedasız paraşütten getirildiği günlere gidelim biraz. Türk-Kürt ilişkileri tarihinde bu 29. isyan denen PKK isyanı tarihinde ilk defa Öcalan üzerinden direkt devlet ve hükümet bir bütün olarak Öcalan üzerinden görüşmeler devam ediyordu. Hatta ilk heyet ziyaretinden 6 gün sonra Sakine Cansız ve iki arkadaşı vahşice katledildi.İşte önümde bak masamda. İmralı'nın notları yayınlandı. Şimdi bu notlarda tarih tarih bellidir. Öcalan diyor ki mesela örnek vereyim diyor ki “Hakan Fidan'dan bana imzalı kağıt getirseniz. Bu operasyonu bizim kurumumuz yaptı, MİT yaptı deseniz inanmam. Bunu Gladio, Cemaat yani Fethullahçı Cemaat yaptı” diye defalarca tekrarı var.

Abdullah Öcalan'ın istekleri belli oldu! Bakım evindeki görüntüsü yürekleri sızlattı! İstanbullular için korkutan kar uyarısı Yeni Asgari Ücret İçin Çok Net Rakam Verdi Burcuna göre hangi çiçek olduğun belli oldu Kamuya binlerce memur alımı yapılacak