Abdullah Öcalan'ın istekleri belli oldu! Selahattin Demirtaş detayı... Öcalan'ın Meclis'e ne zaman geleceğini açıkladı

Bu süreç ne kadar ciddi? Bir yandan savaş ve çatışmalar diğer yandan müzakereler birlikte yürütülüyor. Büyük bir kaos var. Bu durumda barış nasıl sağlanacak?

Sürecin ciddi olduğu tartışmasızdır. Dahası, Cumhuriyet'in 100. yılını geride bırakıp 101. yılına girdiğimiz bu dönemde, tarihinde bir ilk olacak kadar ciddidir. Çatışma meselesi ise henüz aydınlığa kavuşmuş değildir. Özellikle Ankara’da patlayan bombanın hangi odaklarca gerçekleştirildiği henüz netleşmemiştir. Onu öğreneceğiz. Onun için biraz zamanımız var.

Benim kanaatimi sorarsanız o çatışmalar, örgütün merkezi aklından gelen bir operasyon veya bir eylem değil. Benzeri Şemdin Sakık olayında da görülmüştü. 90'larda. Örgüt üstlenmişti. Daha sonra ortaya çıktı ki Şemdin Sakık'ın bunu o zamanın derin devletiyle birlikte operasyonu yürüttüğü ortaya çıktı. Üstlenmelere bakmayın. Üstlenme garanti değildir.

Abdullah Öcalan'ın istekleri belli oldu! Bakım evindeki görüntüsü yürekleri sızlattı! Yeni Asgari Ücret İçin Çok Net Rakam Verdi İstanbullular için korkutan kar uyarısı Burcuna göre hangi çiçek olduğun belli oldu Sapasağlam girdiği hastaneden cenazesi çıktı