7 Ekim saldırıları nedir, ne oldu? İsrail-Hamas 7 Ekim 2023 saldırılarında kaç kişi öldü?

7 Ekim 2023 tarihinde Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonundan sonra İsrail, Demir Kılıçlar Operasyonu ile Gazze'yi bombalamaya başladı. Bu tarihten günümüze kadar, Gazze Şeridi'nde on binlerce Filistinli hayatını kaybetti. İsrail'in Gazze'ye düzenlediği 7 Ekim saldırılarının üzerinden bugün tam 1 yıl geçti. Peki, 7 Ekim saldırıları nedir, ne oldu? İsrail-Hamas 7 Ekim 2023 saldırılarında kaç kişi öldü?

İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim 2023 tarihinde düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu ve İsrail'in Demir Kılıçlar Operasyonu'nun üzerinden bugün 1 yıl geçti. İsrail'in günümüzdeki Filistin halkına yönelik katliamı aslında bu saldırılarla başladı. İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlediği 7 Ekim saldırılarında, Filistinli aileler yerinden edildi, on binlerce Filistinli hayatını kaybetti ve daha fazlası ise yaralandı. ABD'nin desteğiyle gerçekleşen bu saldırıların ardından Orta Doğu'da olaylar kontrolden çıktı. Peki, 7 Ekim saldırıları nedir, ne oldu? İsrail-Hamas 7 Ekim 2023 saldırılarında kaç kişi öldü?


Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıktı Narin'in DNA örnekleri eşleşti Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Geleceğini Açıkladılar Erken boşalmayı önleyen 6 yöntem ortaya çıktı Durmadan Hapşıran Kadından Yeni Haber Kel yapan şampuanlar belli oldu