6 yaşında nikahımız kıyıldı, ilişkiye girmeye başladık. Her gün devam etti. Hiranur Vakfı’ndaki tecavüz skandalında yeni gelişme: HTS kayıtları ortaya çıktı.

Asia Press'ten Mustafa Kılıç'ın yayınladığı HTS kayıtları şu şekilde:

-Her doktora gitmicen işte. Anam da öyle demişti. Yani bu yolda olmayan doktorlar iyi karşılamaz. Uygun karşılamaz, diye söylemişti zaten. Onun için o kendi kocasını yolladı. Biliyo da.

-Onun ilk başta yönlendirdiği bi doktor vardı. Ben ona söyledim işte böyle böyle. 6 yaşında nikahımız kıyıldı. Sonra cinsel ilişkiye girmeye başladık. 6 yaşından itibaren 14 yaşıma kadar bu şekilde her gün böyle devam etti. Çok şaşırdı bana bir şey demedi. Hemen benden sonra Hava Hanım'a mesaj atmış. Bu nasıl bi olay böyle altı yaşında tecavüz etmiş kocası. 6 yaşından 14 yaşına kadar hergün tecavüz.

-Tecavüzle ne alakası var H..

-Öyle.

-Nasıl öyle.

-Hukukta öyle da.

-Tamam hukukta öyle de Allah Allah. Onların ağzıyla konuşuyosun ya. Ne tecavüzü ne alakası var.

-Ya niye kızıyosun ki cinsel ilişkiye girmedik mi biz. İlişkiye girmedik mi biz senle.

-Girdik.

-Eeee.

-Tecavüz olarak niye nitelendiriyorsun?

-Doktorların söylediğini söylüyorum ben sana.

-He tamam onların ağzıyla konuşuyosun, benimsemiş gibi konuşuyosun onları. Tecavüzle ne alakası var H. ya. Evliydik, nikahlıydık ya. Tamam olmaması gereken bir şey olmuş ama. Niye tecavüz diye nitelendiriyorsun. Her gün ben sana tecavüz etmişim, ne alakası var ya. Böyle bir şey yok ya. Olmaması gereken bir şeydir, yanlıştır. Ama sen olayı şeye getiriyosun ya, tecavüze getiriyosun ya. Yaptın bizi tecavüz.

-Ben mi getiriyorum, ben mi getiriyorum.

-Öyle diyon ya, doktorun ağzıyla bana onu diyon ya. Ne alakası var ya.

-Yani tedavimin mümkün olmadığını söylüyorum sana. Yani biz mutlu olamayız onu diyorum sana anladın mı? Geçmişi unutmam mümkün değil ve gerçekten de dedikleri gibi olmuyor işte. Yıllardan beri yazık günah, hem sana bana. Görmüyor musun hocam halimi. Nereye bunalıyorum, nefes alamıyorum. Darlanıyorum.

Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler Mecliste büyük gerginlik! Alevli protesto Ameliyatta skandal! Neşter yerine çakı kullandı