35 ülkeden 500 müzisyen, dansçı ve zanaatkârın katıldı... Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali'nde Anadolu Ateşi büyüledi

3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali’nde sahne alan Anadolu Ateşi dans grubu muhteşem performansıyla Esenyurtluları büyüledi. Festivale katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Bu sadece basit bir dans değil, barışın simgesi. Anadolu Ateşi, bizim neden binbir çiçekli bir kültür bahçesinde barış ve kardeşlik içinde yaşamamız gerektiğini gösteriyor” dedi.

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği 3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. 35 ülkeden 500 müzisyen, dansçı ve zanaatkârın katıldığı festivalin üçüncü gününde misafir grupların dans gösterilerinin ardından Anadolu Ateşi dans grubu sahne aldı. Dans ekibinin Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinliğe özel hazırladığı kareografi katılımcılardan büyük alkış aldı. Gösterileri büyük bir ilgiyle izleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, grubun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’a günün anısına belediye kursiyerlerinin ürettiği el dokuması ipek halı hediye ederek, dansçılara çiçek verdi. Prof. Özer ayrıca Muharrem ayı dolayısıyla festivale katılan vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!