21 yıl ömrü var dediler 1 yılda çöktü. Metrobüs yolundaki 'Beton Yol' uygulaması sınıfta kaldı

İBB tarafından yapılan açıklamada beton yolun metrobüs yolunda konforlu seyahat imkanı sunduğu ve 21 yıl dayanma ömrünün olduğu açıklanmıştı.

Hatta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, biten beton yol çalışmasının bazı bölümlerini gezmiş ve yeni sistemin asfaltta yaşanan erken bozulma ve bundan kaynaklanan araç arızalarının önüne geçileceğini söylemişti.

İmamoğlu konuyla ilgili olarak “Bu yaşanan bozukluklar, ne yazık ki bazı zemin kaynaklı kazalara da sebep olabiliyordu. Bütün bunları engelleyici bir çalışmayı yürütmüş olduk. Tabii dayanımı oldukça uzun bir süre. 20 yılı aşkın bir dayanma gücü ve süresi var. Bir başka yönü de yerli, çevreci, bizim ürünümüz. Yani mıcırı bizim ocaklarımızdan çıkıyor. Çimentoyu biz üretiyoruz. Beton tesisi ve bunun AR-GE’sini yapan yine bizim kuruluşlarımız, şirketlerimiz” diye konuşmuştu.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!