Zorlu Grup da o iletişim ajansıyla çalışacak!

Sektörün deneyimli ajansı müşteri portföyüne Zorlu Grubu'nu da ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Zorlu Grup da o iletişim ajansıyla çalışacak!

ICCO (International Communication Consultancy Organisation) ve bu organizasyonun Türkiye Temsilcisi İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) üyesi olan Medyaevi İletişim; Zorlu Holding ve Zorlu Grubu bünyesinde yer alan Vestel Şirketler Grubu, Zorlu Enerji ve Zorlu Tekstil markalarına kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kurum içi iletişim, ürün iletişimi, medya ilişkileri, konu yönetimi, lider iletişimi, kriz iletişimi ve etkinlik yönetimi alanlarında hizmet verecek.



Yaklaşık 20 yıldır danışmanlık verdiği kurumlara entegre iletişim çözümleri sağlamak üzere faaliyet gösteren Medyaevi, deneyimli geçmişiyle Dünya Bankası’nın referans şirketler listesine girme başarısı göstermişti.



Kurulduğu günden bu yana sektörlerinin lider şirketlerine hizmet veren Medyaevi, İstanbul’daki merkez ofisi ve Ankara Temsilciliği aracılığıyla 40’a yakın markaya bütünsel iletişim yaklaşımı çerçevesinde hizmet veriyor. Medyaevi, ICCO (International Communication Consultancy Organisation) ve bu organizasyonun Türkiye Temsilcisi İDA (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği)’nin üyesidir.  



Medyaevi İletişim’in hizmet sunduğu diğer kuruluşlar ise şöyle sıralanıyor:



Akfen GYO (İncek Loft), Ata Finans Grubu, Atasay Grubu, PepsiCo Türkiye - Frito Lay ve Markaları, PepsiCo Türkiye Beverages ve Markaları, Danone, ETİ Gıda, Filotürk-Mobiliz, FLO, Huqqa, İstanbul Şehir Üniversitesi, Fatih Belediyesi ve Belediye Başkanı Sn. Mustafa Demir, KidzMondo, Kervan Gıda, Michelin, P&G Kurumsal ve Markaları (Ariel, Aussie, Braun, Blendax, Duracell, Febreze, Fairy, Head&Shoulders, İpana, Koleston, Max Factor, Orkid, Oral B, Pantene), Polaris, Polimeks, TAB Gıda (Arby’s, Burger King, Sbarro, Popeyes, Usta Dönerci), Sanofi, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Tekfen Holding, Tekfen Emlak Geliştirme, Toros Tarım, TNT, Trump AVM, Türkiye Noterler Birliği, The Market, Ziylan Grup ve markaları (Flo, Kinetix, Lumberjack, Polaris, Dockers, Sport in Street).


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin