Zeyno Gönenç: Ben en çok dominant Gönül'ü sevdim

Oyuncu Zeyno Gönenç, 'Çocuklar Duymasın'daki karakteriyle ilgili konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Zeyno Gönenç: Ben en çok dominant Gönül'ü sevdim

Çocuklar Duymasın” dizisindeki Dominant Gönül karakteriyle yıldızı parlayan Zeyno Günenç, yıllar sonra yeniden aynı rolü üstlendi. Ünlü oyuncu, canlandırdığı karakterler arasında en çok Gönül’ü sevdiğini söylüyor.



“Çocuklar Duymasın”la yeniden ekrandasınız. Dizi dışındaki hayatınızla başlayalım. Yaşamınızın nasıl bir dönemindesiniz? 



- Hayatımın en mutlu ve kendimle en barışık dönemindeyim. Olgunlaştığımı, insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğimi düşünüyorum. Bunun için öyle çok da çaba sarf etmedim, zaman içinde tecrübelerle ve hayatın getirdikleriyle oluştu. Yani kısaca mutlu olduğum bir dönemdeyim. Zaten hayatı çok da ciddiye almamak lazım, herkes yaşaması gereken macerayı yaşıyor.



Dizi ekrana geri döndü ve yine büyük ilgi görüyor. Siz nasıl tepkiler alıyorsunuz?



- “Çocuklar Duymasın”, 15 sene önce başladığı günden beri benim bir parçam oldu. Onunla tanındım, onunla sevildim ve bu sevginin de hâlâ devam ettiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Sevdiler bu dominant kadının her halini, buna mutlu olunmaz mı? Tabii ki çok mutlu oluyorum.



BİZİM DİZİNİN BÜYÜSÜ AÇIKLANAMAZ



“Çocuklar Duymasın”ın bu denli başarılı olmasını neye bağlıyorsunuz?



- Bu soruya cevabı en güzel seyirciler verir aslında. Bana da yıllardır röportajlarda en çok bu soruyu sordular, cevabım da genelde aynıydı; çünkü çok bizden, içimizden, ailemizden bir dizi. Birini niye seviyorsun diye sorulduğunda birçok şey söyleyebiliriz. Ama bazen de sadece “işte öyle” deriz. İşte bizim dizimiz de böyle çok açıklanamayacak büyüde bir dizi.



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin