Zeynep Çamcı'yı hiç böyle görmediniz!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Lady Magazine objektifleri karşısına geçti.

Google Haberlere Abone ol
Zeynep Çamcı'yı hiç böyle görmediniz!

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Zeynep Çamcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Lady Magazine objektifleri karşısına geçti.



Zeynep Çamcı'yı hiç böyle görmediniz!



Leyla ile Mecnun, Recep İvedik, Seviyor Sevmiyor gibi başarılı projelerin ardından, ona “Altın Portakal”ı getiren Meryem adlı sinema filmindeki başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu dişi, feminen ve güçlü pozlarıyla farklı bir portre ortaya koydu.



Oyunculuk çocukluk hayalim



Lady Magazine dergisine verdiği röportajda oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu söyledi. Zeynep Çamcı, "Yalan Rüzgarı vardı ben küçükken onu izleyip karakterlerin resimlerini çizerdim. Çizgi film kahramanlarını izleyip onlar gibi olduğumu düşünürdüm, hiç unutmam Miki Fare'nin aynanın içinden geçip yansımasında dolaştığı bir bölüm vardı onu izledikten sonra evdeki aynaya ellerimi koyar içinden geçtiğime kendimi inandırıp, odada dolaşırdım" diye konuştu.



Zeynep Çamcı'yı hiç böyle görmediniz! - Resim : 2



Güzel oyuncu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir de mesaj yolluyor: "Sevgi dolu enerjinin emekle var olmasıdır 8 Mart ve her gün! Her insanın, her zerrenin kalbindedir; kutlu olsun!"



"Zeynep Çamcı'yı hiç böyle görmediniz!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin