Zengin ve Yoksul kadrosuna hangi usta oyuncular katıldı?

NTC Medya'nın yeni dizisi, iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Zengin ve Yoksul kadrosuna hangi usta oyuncular katıldı?

NTC Medya'nın yeni iddialı dizisi 'Zengin ve Yoksul'un çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Deniz Yorulmazer'in yönettiği diziyi Yelda Eroğlu ile Hatice Meryem kaleme alıyor.



Dizide başlıca rolleri Binnur Kaya (Berrin), Osman Sonant (Yavuz Erdemli), Evrim Solmaz (Meral Erdemli), Gökhan Alkan (Karan), Elif Doğan (Aleyna Erdemli), Damla Colbay (Aysel), Gülcan Arslan (Nihal) ve Eren Hacısalihoğlu (Aziz) canlandırıyor.



Çekimleri geçen hafta başlayan dizinin kadrosuna usta oyuncular Sacide Taşaner ile Tuna Orhan da katıldı. Tuna Orhan 'Zengin ve Yoksul'da Berrin'in (Binnur Kaya) eşi, Nihal ve Aysel'in babası Veli Taştan karakterine hayat verecek.



Zengin ve Yoksul kadrosuna hangi usta oyuncular katıldı?



Sacide Taşaner ise Yavuz'un (Osman Sonant) annesi Nefise Erdemli karakterini oynayacak.



Zengin ve Yoksul kadrosuna hangi usta oyuncular katıldı? - Resim : 2



Dizide güzel kuzeni Meral (Evrim Solmaz) zengin bir aile olan Erdemliler'e gelin giden Berrin'in etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Eşi Veli, kızları Nihal ve Aysel ile gecekonduda yaşayan Berrin'in aklı fikri villada eşi Yavuz, kızı Aleyna ve kayınvalidesi Nefise ile lüks bir yaşam süren kuzeni Meral'dedir. Kızları Aysel ve Nihal'in de Meral gibi zengin eş bulup rahat yaşamasını çok istemektedir.



Zengin ve Yoksul kadrosuna hangi usta oyuncular katıldı? - Resim : 3



Sürükleyici konusuyla seyirciyi ekran başına toplayacak dizide biri zengin diğeri fakir olan bu iki farklı ailenin hayatına büyük sırlar ve Karan adlı gizemli gencin intikam planının gölgesi düşecek.



Birsen ALTUNTAŞ

birsentuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin