'Zamanı dirilten kanal' sloganıyla yayında

Yeni bir televizyon kanalı yayına başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Zamanı dirilten kanal' sloganıyla yayında

Diyar Televizyon ve Radyo Yayınları Anonim Şirketi adı altında 'Diyarbakır'ın yeni yüzü', aynı zamanda 'Doğu ile batıyı birleştiren kanal' ve 'Zamanı öldüren değil dirilten kanal' sloganı ile Diyar TV yayın hayatına başladı.



Dini sohbetleri ve programları ekrana taşıyan Diyar TV'de ayrıca çizgi filmler, maneviyat önderleri, yemek programlarla güncel haberler izleyiciyle buluşacak.



Diyar TV Haber Müdürü Hüseyin Akkaya, Diyar TV ana haberleri vermek için gerekli olan alt yapı ve gerekli çalışmaların yapıldığını ve çok yakın bir zamanda haber programının başlayacağını belirtti. 



Diyar TV ailesinin şu anda hali hazırda 30'a yakın personelden oluştuğunu belirten Akkaya, bu sayının devamlı artacağını söyledi. Akkaya, Diyar TV ekranlarında yakında yayınlanacak 'Söz Hakkı' adlı programın, bölge ve ülke açısından çok önemli olan çözüm süreciyle ilgili ilkesel yayınlar yaparak bu noktadaki sürece olumlu katkılar sağlayacağını dile getirdi. 



Akkaya, ayrıca sokaktaki vatandaşlara çözüm süreciyle ilgili sorular sorup, onların fikirlerini alıp, bu fikirlerin yayınlanacağı ve "konuyu işin uzmanı ve aynı zamanda konuya Allah'a ve Resulüne göre nasıl bakılması gerektiğinin öğrenileceği güzel bir program" olacağını kaydetti.



Akkaya, "Yayın ilkesi, toplumsal yaşamın gereği olan insani ilişkileri kardeşçe yaşayarak, bu anlamda dinimizin getirdiği temel hak ve özgürlükler çerçevesinde güzel ahlakı özümseyip bireyin hayatına geçirmesi gerektiğini savunan, geleceğe dair endişeleri çürüterek yarına umutla bakan, aklını sonuna kadar kullanan, bilgiyi ve kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilme becerisine sahip bireyler yetiştirmek maksadı ile ilkeli, kararlı, toplumsal barışı hedefleyen bir yayın politikasını hayata geçirmeyi görev edindik. Hayırlısı olur inşallah" dedi. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin