Yılmaz Özdil'den flaş açıklama: Darüşşafaka'ya 6 sıfırlı bağış yapacağım

Özdil, satış rekorları kıran kitabının gelirinin büyük bir kısmını Darüşşafaka'ya bağışlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Özdil'den flaş açıklama: Darüşşafaka'ya 6 sıfırlı bağış yapacağım

Halk TV'nin İstanbul Temsilcisi Tuba Emlek'in 'Mercek Özel' programına konuk olan Yılmaz Özdil'den çarpıcı bir açıklama geldi. Özdil, satış rekorları kıran kitabının gelirinin büyük bir kısmını Darüşşafaka'ya bağışlayacağını söyledi.



'Mustafa Kemal' isimli kitabı satış rekorları kıran Yılmaz Özdil, katıldığı programda kitap gelirinin büyük kısmıyla ilgili ne yapacağını açıkladı.



"Bunu söylemekten gerçekten utanıyorum" diyen Yılmaz Özdil, "Biz Darüşşafaka'ya tarih boyunca herhangi bir kitap üzerinden görülmemiş bağış yapacağız. 6 sıfırlı kitaba 6 sıfırlı bağış yapacağız. Zübeyde annemizin vasiyetini yerine getireceğiz. Türkiye'de çok sayıda hayırsever kuruluş var ama bunların çoğu mevcut kamplaşma nedeniyle ideolojik bir takım etkiler altında veya öyle algılanıyor. Darüşşafaka öyle değil. İster AKP'li olsun, ister CHP'li olsun, ister HDP'li olsun, bu ülkede yaşayan her yurttaşın ortak paydası. Herkesin seve seve omuz vereceği bir kurum. Bunu kendimiz için değil, Darüşşafaka üzerinden toplumda bir farkındalık yaratmak için yapacağız."

 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin