Yılın düğününe Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti katılmıyor!

Burak Özçivit'in 3 yıllık partneri Neslihan Atagül'den düğün misillemesi...

Google Haberlere Abone ol
Yılın düğününe Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti katılmıyor!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merakla beklenen düğününe sayılı günler kaldı. 29 Haziran'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenecek gecenın yılın düğününe sahne olması bekleniyor. Fahriye - Burak çifti, en mutlu günlerinin kusursuz geçmesi için şu günlerde titizlikle hazırlık yapıyor. Çok sayıda ünlü ismin katılacağı geceye Duymayan Kalmasın’ın haberine göre Burak Özçivit'in 3 sezondur "Kara Sevda" dizisinde büyük aşkı Nihan'ı canlandıran partneri Neslihan Atagül ise katılmıyor.



DÜĞÜN MİSİLLEMESİ



Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, geçen yıl 8 Temmuz'da Kadir Doğulu'yla yaşamını birleştiren Neslihan Atagül'ün düğününe katılmamış, gerekçe olarak da o tarihlerde yurtdışında olmalarını göstermişti. Neslihan Atagül şimdi tıpkı kendisi gibi Boğaz manzarası eşliğinde nikah defterine imza atacak olan partneri Burak Özçivit'in düğününe gitmeyecek. Neslıhan atagül, böylece kendi düğününe katılmayan rol arkadaşına aynı karşılığı vermiş olacak. Güzel oyuncunun eşi Kadir Doğulu'yla Burak Özçivit de “Kara Sevda” dizisi başladığından beri görüşmüyor. Yıllar önce “Küçük Sırlar” dizisinde beraber rol alan Doğulu ile Özçivit'in arası önceki yıl önce kara sevda dizisindeki cesur sahneler yüzünden bozulmuştu.



BİR SÖZE DARILIP KÜSMÜŞTÜ



Burak Özçivit bir röportaj sırasında sevgilisi Fahriye Evcen'in kendisini partneri Neslihan Atagül'den kıskanıp kıskanmadığı sorusuna "Fahrıye'yle aramızdaki güven tam. Zaten Kadir'le de yakın arkadaşız. Biz de yanlış olmaz" demiş, bu sözlere alınan Kadir Doğulu da twıtter sayfasından "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli" mesajını atarak Burak Özçivit'e tepki göstermişti. Bu gerginlik zamanla büyümüş Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün setteki ilişkisine de yansımıştı. Anlaşılan o ki,  burak özçivit ile fahriye evcen'in 29 haziran'daki düğünü de neslihan atagül ile kadir doğulu çiftinin arasında uzun süredir esen soğuk rüzgarları dindirmeyecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin