'Yıldızlar Şahidimdir' dizisinin yapımcısı final kararını böyle duyurdu...

Senarist Pınar Bulut'un kaleme aldığı Star TV'nin iddialı dizisi 'Yıldızlar Şahidimdir', 4. bölümde erken final yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Yıldızlar Şahidimdir' dizisinin yapımcısı final kararını böyle duyurdu...

Başrolünü Canan Ergüder, Mesut Akusta, Berk Cankat ve Özge Gürel'in paylaştığı dizi, geçen cuma 2. bölümüyle ekrana gelmişti. Yıldız Hülya Bilban'ın yönettiği, popstar Aras ile onun büyük hayranı Haziran'ın rekabetle örülen aşkını beyazcama taşıyan dizinin reyting karnesi beklentiyi karşılamamıştı. Yapımcı şirket Süreç Film'in patronu Ali Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu'yla uzun ve titiz bir çalışma sonrası hayata geçirdikleri diziyle ilgili kanalla ortak final kararı aldı.



Ünlü yapımcı Gündoğdu, dün alınan kararı şu yazılı açıklamayla teknik ekip ve oyuncularına duyurdu:



"Değerli oyuncularımız ve teknik ekibimize, 



'Yıldızlar Şahidimdir' projemizi, maddi ve manevi büyük özveriyle hayata geçirdik. Ancak oldukça zor bir günde başladığımız yayın sonucunda, aldığı sonuçlar oldukça üzücü, oyuncularımız ve ekibimizin yıpranmaması adına kanal ile aldığımız ortak karar neticesinde 4. bölümde final olacağını bildirmek isteriz. Emeği geçen tüm oyuncularımıza, menajerlerine, ajanslarına, yönetmenlerimiz ve teknik ekibimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere..."



"KAÇMAK, KÖŞEYE ÇEKİLMEK VE KÜSMEK YOK"



Erken final kararı dizinin başrol oyuncularının fanlarını da çok üzdü. Gelen yüzlerce mesaj üzerine dizinin Aras'ı Berk Cankat, sosyal medyadan "Kaçmak, köşeye çekilmek, küsmek yok. Bu da böyle oldu yapacak bir şey yok. Siz merak etmeyin, ben yine gidip en enteresan karakteri bulup onunla çıkarım karşınıza... 1 kişi de izlese ben elimden gelenin en iyisini yapacağım daima; sizlere sözüm oldu. Sadece bir süre kafayı dinlendirmem lazım. Bu iş biter, gider. Özge, Mesut abi, Canan, Edip gibi güzel insanları hayatuna katmış olmanın mutluluğu ise bir ömür sürer. İyi ki tanıdım sizleri... Hadi güzelce uyuyun, biz artık aileyiz, kimsenin bir yere gittiği yok. Sevgiler" açıklamasını yaptı.



 



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler star tv final
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin