Yıldız isimler 'İyi Oyun'da buluştu!

Sıra dışı ve iddialı bir gençlik filmi geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yıldız isimler 'İyi Oyun'da buluştu!

Genç kuşağın yıldız isimleri ‘İyi Oyun’ adlı gençlik filminde bir araya geldi. Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Bahar Şahin ve Kerem Bürsin gibi ünlü oyuncularla Youtube’da tıklanma rekorları kıran eğlence videolarıyla, Türkiye’nin en popüler Youtuber’ı haline gelen Orkun Işıtmak’ı buluşturan, farklı konusuyla çok konuşulacak film, sonbaharda vizyona girecek.



Yıldız isimler 'İyi Oyun'da buluştu!



Genç ve yıldız isimleri buluşturacak ‘İyi Oyun’ adlı gençlik filmi milyonların oynadığı bilgisayar oyunu League of Legends’ın Türkiye’deki büyük turnuvasına hazırlanan beş gencin hikayesini anlatacak. Beş genç, dünyayı kasıp kavuran League of Legends turnuvasında birinci olmak için heyecan dolu bir mücadeleye girecek. Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Bahar Şahin, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve Kerem Bürsin ile Türkiye’nin en popüler Youtuber’ı Orkun Işıtmak’ın başrollerinde yer aldığı film, sinemaseverlere adrenalin dolu anlar yaşatacak.



Yıldız isimler 'İyi Oyun'da buluştu! - Resim : 2



Doruk Acar, Hakan Baş, Alper Özdemir ve Alper Çağlar'ın yapım şirketi Eludis, Kemal Çömelek ve Kerem Bürsin'in yapım şirketi Braveborn ile Fikiron ortak yapımı olan ‘İyi Oyun’un yönetmen koltuğunda Netflix’in ilk Türk dizisi ‘The Protector’ın (Koruyucu) yönetmenliğini yapan Umut Aral otururken, senaryosunu ise Emre Sirel kaleme aldı.



Konusu ve oyuncu kadrosu kadar güçlü prodüksiyonu ve müzikleriyle de çok konuşulacak ‘İyi Oyun’, sonbaharda sinemaseverlerle buluşacak.



Yıldız isimler 'İyi Oyun'da buluştu! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin