YİĞİTER ULUĞ HAKKINDA HER ŞEY

Milli Takım İletişim Direktörlüğü'ne gelen Yiğiter Uluğ'un bu görevi kabul etmesinin ardından çıkan çatlak seslere Mustafa Hoş Star gazetesindeki köşesinden yanıt verdi. İşte Yiğiter Uluğ'un bu görevi kabul etmesinin perde arkası...

Google Haberlere Abone ol
YİĞİTER ULUĞ HAKKINDA HER ŞEY

Yiğiter hakkında her şey

Benim medyada düsturum şudur. Gözümle görmediğime, kulağımla duymadığıma inanmamak. Çok faydası oldu. Benimle çalışan arkadaşlarıma da ilk günden şunu söylerim.

Benden duymadığınız her şey yalandır, tıpkı sizden duymadığım her şeyi yalan sayacağım gibi. Gende bir bozukluk var çünkü. Birbirine bu kadar düşman hangi sektör vardır bilmiyorum.

Sayısı çok değildir ama bazı adamlar için de ‘yok artık bu adama da laf söylemek vicdansızlıktır’ dersiniz ama çirkefin biri çıkar yapar. Laf söylenmeyecek adamlardan biri de Yiğiter Uluğ’dur. Herkes tanıdığından bilir söyler.

Ben tanıdığım için diyorum. Yiğiter Uluğ medyanın afili adamlarındandır. Dürüsttür, namusludur, onurludur, işinin ehlidir. Milli Takım İletişim Direktörlüğü’nü birileri hazmedememiş. Belli ki yine bir çıkara çomak sokuldu.

Bir sürü insan şahidimdir Yiğiter son ana kadar görevi kabul etmedi. Ama milli görev olunca direnci kırıldı, askerlik hizmeti gibi gitti bilgisiyle birikimiyle Fatih Terim ve Milli Takım’ın yanında saf tuttu.

Birkaç zibidi parasını diline dolamış, ben biliyorum ki para hiç konuşmadı, hatta Milli Görev için önceden planlanmış ve parası ödenmiş tatilini iptal etti ve bunu da kimseye söylemedi. Gel de bunu cibilliyetsizlere anlat.


Mustafa Hoş / Star

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin