Yeşim Salkım'dan Seda Sayan'a: Sen kadına şiddetin hasını yapıyorsun!

Laf Bende Kalmasın'da bugün, Seda Sayan'ın programında Hale Soygazi'yi hedef alması konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeşim Salkım'dan Seda Sayan'a: Sen kadına şiddetin hasını yapıyorsun!

Yeşim Salkım, Seçkin Piriler ve Mehmet Coşkundeniz'in sunduğu Laf Bende Kalmasın'da bugün, Seda Sayan'ın programında Hale Soygazi'yi hedef alması konuşuldu.



Lifetime kanalındaki Laf Bende Kalmasın'da bugün konuşulan konulardan biri de Seda Sayan'ın Uğur Arslan'la birlikte sunduğu programdı.



Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu Show TV'deki 'Seda ve Uğur'la' programında Murat Şar (43) adlı kişi bebekken evlatlık verildiğini söyleyip gerçek annesinin Hale Soygazi (67) olduğu imasında bulundu.



Sosyal medyada Hale Soygazi  için ''Evladını nasıl terk ettin, vicdansız'' yorumları yapıldı. Hale Soygazi de Çağlayan Adliyesi'ne gidip suç duyurusunda bulundu. DNA testi isteyen oyuncu, Seda Sayan'ın programı için de sert konuştu. Murat Şar'ın kendisine iftira attığını ileri süren Hale Soygazi'nin şikâyeti sonrası Murat Şar hakkında soruşturma başlatıldı.



Ancak Murat Şar yine durmadı ve "Beni büyüten babaannem annemin oyuncu olduğunu söylemişti. Babaannemin anlattığı kadın Hale Soygazi'dir. Soybağımın tespit edilmesini istiyorum." diyerek savcılığa başvurdu.



'Herkes eteğindeki taşları dökecek'



Hale Soygazi her ne kadar iddiaların gerçek olmadığını ifade etse de Seda Sayan durmadı, programda Hale Soygazi'nin, Murat Şar'ın annesi olduğunu iddia etmeye devam etti.



Bu konu yüzünden RTÜK'ten ağır bir ceza alan Seda Sayan için Yeşim Salkım Laf Bende Kalmasın'da şu sözleri söyledi:



"Seda Sayan bu konu hakkında canlı yayına bağlanan çok değerli bir avukata 'Bana yayıncılığı öğretmeyin!' dedi. Zaten sana kimse bir şey öğretemez Sedacığım. Bu zamana kadar öğrenmemişsin, bu saatten sonra da öğrenemezsin. Yine o telefon bağlantısında 'Kadına şiddet olduğu için bu yayını yapıyorum.' dedin. Sen 3 aydır Hale Soygazi hanımefendiye şiddetin en hasını yapıyorsun. Bir tükürük tükürük diye tutturdun. RTÜK'ten de ağır ceza aldın. Ama artık bu dönem bitecek. Herkes eteğindeki taşları dökecek. Haklı ya da haksızın yanında olmak başka bir şey, tarafsız olmak başka bir şey."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin