Yeşilçam filmindeki o ünlü sahneden sonra ev çökmüş

"Gülen Gözler" filminin sabun köpüğü sahnesinden sonra çekimin yapıldığı evin çöktüğü ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilçam filmindeki o ünlü sahneden sonra ev çökmüş

Star TV İç Yapımlar’ın hazırladığı ve Tanem Sivar ile Burcu Esmersoy'un dönüşümlü olarak sunduğu "En Güzel Bölüm" unutulmaz yeşilçam filmlerinin set arkasında yaşananları filmin oyuncularının anlatımıyla ekrana getiriyor. 



Star TV'nin yaz boyunca daha renkli, daha canlı ve daha net görüntüyle ekrana getirdiği yeşilçam filmleri kuşağı da Pazar akşamı saat 20.00’de yayınlanacak Gülen Gözler’le devam ediyor.



Gülen Gözler’in Orhan’ı Ahmet Sezerel, En Güzel Bölüm'e konuk oldu ve filmin ünlü sabun köpüğü sahnesinde yaşananları anlattı.



Sezerel filmde, yağan yağmurdan dolayı çatı katında evin babası Yaşar Bey'den gizlice yaptıkları sabun köpüğünün köpürme ve merdivenlere taşma sahnesininden sonra evin çöktüğünü söyledi. 



Sezerel çekimlerde yaşananları şu sözlerle anlattı: "Filmde o merdivenden, o yağmurdan dolayı akan kimyasal maddeyi yapıyoruz biz. O bir kimyasal maddeydi. Yeşilköy’de bir köşkte çektik o sahneyi. Sonradan o kimyasal maddeden dolayı evin ahşap döşemeleri ve  merdivenleri çöktü. Biz kaçtik evden terk ettik yani. 2-3 gün sonra da ev çöktü" 



"En Güzel Bölüm" hafta içi her gün saat 11:30 ve 16:30’da yayınlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin