Yenibiris.com’un iletişim Ajansı Excel Oldu!

Yenibiris.com’un stratejik iletişim danışmanı Excel İletişim Yönetimi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yenibiris.com’un iletişim Ajansı Excel Oldu!

1994 yılından bu yana iletişim sektöründe faaliyet gösteren Excel İletişim Yönetimi, müşteri portföyüne yeni bir marka daha ekledi: Yenibiris.com. Excel, Yenibiris.com’un stratejik iletişim faaliyetlerinin danışmanlığını, planlamasını ve uygulamasını yürütecek.



Yenibiris.com, büyük ölçekli ve çok uluslu şirketlerden orta ve küçük ölçekli şirketlere kadar her boyutta, farklı sektörlerden 155.000'i aşkın firmaya internet bazlı seçme ve değerlendirme hizmeti sunuyor. Bünyesinde 16 milyonu aşkın özgeçmiş bulunan, sunduğu içerikler ile bireysel üyelerin kariyer ve kişisel gelişimlerine destek olan Yenibiris.com, insan kaynakları alanında hazırladığı güncel haberler, etkinlikler, özel röportajlar ile sektör gündeminin nabzını tutuyor.



Excel İletişim Yönetimi hakkında



1994 yılında kurulan Excel İletişim Yönetimi, ulusal ve uluslararası pek çok saygın kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra, kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor. Excel, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde sunuyor. Yerel ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok başarının da sahibi.  



Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de üstlenen Excel, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen Uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip. Aynı zamanda ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) kurucu üyesi. 


Etiketler excel iletişim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin