Yeni sezonun 'renkli' dizisinden yeni görüntüler!

Show TV'nin yeni dizisi 'Fabrika Kızı'nın yeni tanıtımı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni sezonun 'renkli' dizisinden yeni görüntüler!

Show TV'nin yaz sezonundaki iddialı yapımlarından birisi olan 'Fabrika Kızı'nın çekimleri Maltepe'de gerçek bir fabrikada devam ediyor.

 

Başrollerini Fulya Zenginer ile İsmail Demirci'nin paylaştığı 'Fabrika Kızı'nın ikinci  tanıtımı da geçtiğimiz günlerde izleyicilerle buluştu. Dizinin Show TV'de yayınlanan yeni tanıtımında başrol oyuncusu İsmail Demirci yer alıyor. Tanıtım filminde, renkli sahneler dikkat çekiyor.



"Yeni sezonun 'renkli' dizisinden yeni görüntüler!" Galerisine Göz At

 

Haziran ayında ekrana gelecek dizide Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin (Fulya Zenginer), nişanlısı ile birlikte İzmir'de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin’in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur.



Yeni sezonun 'renkli' dizisinden yeni görüntüler!

 

Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin'in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul'daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat (İsmail Demirci) olacaktır.

 

Yapımcılığını Organize Filmler/Sercan Çiçekoğlu-Engin Acuner, yönetmenliğini Hakan Arslan'ın üstlendiği Fabrika Kızı'nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor.



Yeni sezonun 'renkli' dizisinden yeni görüntüler! - Resim : 2

 

'Fabrika Kızı'nın oyuncu kadrosunda ayrıca Tezcan Fenerciler (Selim), Fırat Albayram (Cansın), Aydan Burhan (Muzaffer Ana), Özge Korkmaz (Nuriye), Fatih Altın (Sami), Begüm Yılmaz (Damla Gül), Sedat Bilenler (Himmet), Alayça Öztürk (Afitap), Burak Satıbol (Yetkin Birol Şimin), Alper Kadayıfçı (Yusuf  Tandır), Tuğçe Karaoğlan (Asiye) yer alıyor.



Yeni sezonun 'renkli' dizisinden yeni görüntüler! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin