Yeni Şafak yazarı ve Nihat Doğan'dan tepki çeken 'Özgecan' tweeti

Cemile Bayraktar ve Nihat Doğan'ın tweetleri sosyal medyada tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak yazarı ve Nihat Doğan'dan tepki çeken 'Özgecan' tweeti

Açıklamalarıyla ve sosyal medyadaki mesajlarıyla zaman zaman çok konuşulan türkücü Nihat Doğan'ın Tarsus'ta vahşice öldürülen Özgecen Aslan için attığı tweet tepki topladı.



'Siz de mini etek giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca bas bas bağırmayacaksınız' şeklinde bir tweet atan Doğan'a sosyal medyada tepki yağdı. Nihat Doğan aldığı tepkilerle şuan TT listesinde yer alıyor. 



Bazı Twitter kullanıcıları, Survivor All Star'da yarışacak olan Doğan'ın yarışmadan çıkarılması için #NihatVarsaSurvivorBoykot etiketiyle Acun Ilıcalı'ya mesajlar atıyor.



Doğan ise bu tweetini silerek; "Maksadım kimseyle polemiğe girmek değildir.Özgecan Aslan a bunu yapanları Rabbim cezalandıracak inşaAllah Yargıdan da en ağır cezayı alırlar" şeklinde tweet yayınladı ve Özgecan'ın ailesine başsağlığı diledi.



 




Bir daha ÖzgecanAslan vb kardeşlerimizin katledilmemesi için elzem olan idam değil,rejimin değiştirilip kısasa kısas Hükmünün getirilmesidir


— Nihat Doğan (@NihatDogan_ND) 14 Şubat 2015

 





Rabbim ÖzgecanAslan kardeşimizin mekanını cennet edip,kederli ailesine de sabır versin.Hepimizin başı Sağolsun.


— Nihat Doğan (@NihatDogan_ND) 14 Şubat 2015

 



Attığı tweetle tepki çeken bir diğer isim de 'Yeni Şafak' gazetesi yazarı Cemile Bayraktar oldu.



"Müslüman ülke,tecavüz... fırsatçılığına soyunmayın, Amerika'da her iki dakikada bir kadın tecavüze uğruyor. Şimdi çenenizi kapatın" tweeti tepkilere nedne olan Bayraktar, yine Twitter hesabından yaptığı açıklamada; bu mesajını Özgecan cinayetinden AK Parti hükümetini sorumlu tutan Yılmaz Özdil ve Koray Çalışkan'ın tweetlerine karşılık olarak yazdığını ifade etti ve bu konuyu köşesinde yazacağını belirtti.



Bayraktar, şu açıklamayı yaptı:



 




Kısa ve öz: pic.twitter.com/pfd8jcpEDD


— Cemile Bayraktar (@jamilabayraktar) 14 Şubat 2015


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin