Yeni haber kanalının Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

3N Medya'nın kuracağı yeni haber kanalının çalışmaları devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni haber kanalının Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya, yeni bir haber kanalı kurmak için çalışmalara başladı. Yeni haber kanalının Genel Yayın Yönetmeni belli oldu.



Medyadaki alanını genişletmeyi hedefleyen 3N Medya, kısa süre önce medya grup başkanlığına, gazeteci Murat Kelkitlioğlu’nu transfer etmiş ve ulusal haber kanalı için kolları sıvamıştı.



Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?



3N Medya’nın kurduğu yeni haber kanalının genel yayın yönetmeni başarılı televizyoncu Alican Değer oldu. Değer, bir yandan ekibini kurarken bir yandan da kanalın altyapısıyla ilgili çalışmaları yakından takip ediyor.



Yeni haber kanalının Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?



Alican Değer kimdir?



Alican Değer, mesleğe 1985’te Güneş Gazetesi’nde başladı. 1996’ya kadar birçok gazetede çalıştı. 1996-2002 arasında Kanal D Haber Müdürü olarak görev yapan Değer, 2002’de Show Tv Haber Merkezi’ne transfer oldu ve 2008’e kadar Show Haber Genel Yayın Yönetmenliği yaptı.



2008’de prodüksiyon şirketi kuran Alican Değer, başta TRT olmak üzere ATV ve Show Tv gibi çok sayıda kanala program yaptı. Değer, Yeni Birlik Gazetesi’nde 2 yıl boyunca köşe yazıları yazdı.

Alican Değer, Türkiye’nin ilk ev dekorasyon kanalı olan Bizimev Tv’nin de kurucuları arasındadır.



 



Hangi medya grubu yeni bir haber kanalı kuruyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin