'Yeni Gelin' dizisinin yapımcısından Show TV’ye yazlık dizi

Yaz dönemi dizilerinin çalışmaları şimdiden başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Yeni Gelin' dizisinin yapımcısından Show TV’ye yazlık dizi

Show TV'nin sevilen dizilerinden Yeni Gelinin yapımcısı Süreç Film’den yaz için bir proje daha aldı. “Meleklerin Aşkı” adlı dizinin cast çalışmaları geçen günlerde başladı. Duygusal konusuyla dikkat çeken projenin hikâyesi ve tasarımının yanı sıra yönetmenliğini de Ersoy Güler üstlenecek.



Yönetmen yardımcılığıyla başladığı kariyerinde “Sihirli Annem”, “Gözyaşı Çetesi” ve “Aşk Yeniden” gibi birçok iddialı dizi ile “Sağ Salim” ve “Yusuf Yusuf” gibi çok izlenen filmlere imza atan Ersoy Güler, projenin çekimlerine mayıs ayında başlamayı planlıyor.



Haziran ayında Show TV’de ekrana gelecek olan “Meleklerin Aşkı” dizisinde olaylar yağmurlu bir günde başlıyor. Huzurevinin önüne bir sepet içinde bırakılan bebek ağlamaya başlıyor. Huzurevi sakinleri bebeğin ağlama sesine uyanıp dışarı çıkıyor. Başta ne yapacaklarını şaşırsalar da yağmurlu bir günde hayatlarına girdiği için Yağmur adını verdikleri erkek bebeği sahiplenmeye karar veriyorlar. Ve böylece huzur evine yepyeni bir neşe kaynağı geliyor. Yağmur yıllar içinde başta Hadiye annesi olmak üzere huzurevindeki yaşlıların koşulsuz sevgisi eşliğinde mutlu bir genç olarak büyüyor ve hayat daha sonra onun karşısına peş peşe ilginç sürprizler çıkarıyor.  



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin