Yeni evli TRT spikeri Fulin Arıkan eşi Murat Aksu'yla düğünde ortaya çıktı

Gizlice evlenen Murat Aksu ile Fulin Arıkan, katıldıkları düğünde Ferhat Göçer'in ısrarıyla pistte başbaşa dans etti.

Google Haberlere Abone ol
Yeni evli TRT spikeri Fulin Arıkan eşi Murat Aksu'yla düğünde ortaya çıktı

İş adamı Mehmet Fatih Kor ile Ayşegül Gürel, Kız Kulesi'nde düzenlenen düğünle evlendi. Ferhat Göçer'in sahne aldığı düğünde nikah şahitliklerini AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayha ve avukat Murat Aksu yaptı. Murat Aksu, düğüne iki hafta önce evlendiği TRT spikeri eşi Fulin Arıkan'la birlikte katıldı.



Baş başa dans ettiler 



Aksu, kendisi gibi Diyarbakırlı olan damat Mehmet Fatih Kor ve arkadaşlarıyla halay çekti. Fulin Arıkan ise eşini halay çekerken cep telefonuyla görüntüledi. Ferhat Göçer, gizli nikah yaptığı için sitem ettiği Murat Aksu ile Fulin Arıkan'ı "Düğün yapmadığınıza göre ilk dansı da yapmadınız. İlk dans için sizi sahneye çağırıyorum" diyerek piste davet etti. Göçer'in seslendiği "Bir Şarkısın Sen" şarkısı eşliğinde dans eden yeni evli çift, şarkı bitiminde şarkıcıyı tebrik etti. Düğün boyunca davetlileri hareketli şarkılarla coşturan Ferhat Göçer sahnede davul da çaldı.



Ayla Çelik'e sitem



Romantik aşk şarkıları da seslendiren Göçer, 'Bağdat' şarkısını seslendirdiği Ayla Çelik'e "Ayla bana o kadar çok şarkı dinletti ama bu şarkıyı benden kaçırdı. Yoksa hayatta almadan bırakmazdım. Ona buradan sitemlerimi sunuyorum" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin