Yeni dizi rafa kalktı, Emrah sessizliğini bozdu: Bana kimse patronluk yapamaz!

Emrah, 'Unutamadım' isimli dizi projesinin iptal olmasının ardından ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni dizi rafa kalktı, Emrah sessizliğini bozdu: Bana kimse patronluk yapamaz!

Star TV'de başrolünde yer alacağı 'Unutumadım' isimli dizi projesinin iptal olmasının ardından Emrah, ortaya atılan iddialara cevap verdi.



Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'un iş prensipleri nedeniyle dizi projesini iptal ettiğinin öne sürülmesinin ardından Emrah, aşağıdaki açıklamayı yaptı:



 "Faruk Turgut’u eski tanıyan biri olarak magazin basınına yaptığı açıklamaları hayretler içinde okudum. Çağa ayak uyduramadığını bu proje ön hazırlık çalışmasında gördüm. Kendisi için gerçekten çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Yıllar kendisinden samimiyeti alıp götürmüş, tanımakta zorluk çektiğim bambaşka bir insana dönüşmüş.  Magazin sitelerine yaptığı açıklamaları kendisine hiç yakıştıramadım. Şunu çoktan bilmesi gerekirdi. Herkes Emrah’a patronluk yapamaz. Hele hele şu anki Faruk Turgut hiç yapamaz."



Emrah'ın menajeri Engin Esen ise konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

 

"Faruk Turgut’un menajerliğini yürüttüğüm Emrah hakkındaki tüm söylemleri kendini haklı göstermek adına yalanlarla bezenmiş , bütünüyle gerçek dışı söylemlerdir.



Emrah ile Star TV arasındaki işbirliğin yürürlüğe girmesinden sonra yayıncı kuruluşun tarafımıza sunduğu yapımcı adaylarından biridir Faruk Turgut. Tarafımızca yayıncı kuruluşa verilen onay ile projeye sonradan dahil olmuş bir uygulayıcı yapımcıdır.

 

Faruk Turgut’un projeyi iptal etme, rafa kaldırma gibi hiçbir yetkisi yoktur ve ayrıca da haddine de değildir.



Faruk Turgut dizinin tüm diğer ekibinin (Oyuncu, yönetmen vb.) herkesin patronu ve yapımcısı olduğu doğru bir söylemdir. Fakat Emrah’ın patronu asla değildir. Bu bağlamda sanki bize projeyi kendi getirmiş gibi, kanala kendi kabul ettirmiş gibi ahkam kesme, yorumda bulunma, açıklama yapma gibi bir pozisyonu ve yetkisi yoktur.



Faruk Turgut Emrah’ın daha önce çalıştığı yapımcılardan biridir. Bu yüzden bu proje için önerilen isimler arasında olduğundan tarafımızca da uygun bulunmuş ve onay verilmiştir. Fakat iş pratiğe geldiğinde çağın çok gerisinde kaldığını ve işi toparlayamadığını kısa sürede maalesef şahit olduk. Bu bizim açımızdan ciddi bir hayal kırıklığı yaratmıştır.



Faruk Turgut’un menajerliğini yürüttüğüm Emrah’a olan yükümlülüğü çalışma prensipleri başlığı altında Emrah’ın otel konaklamalarını, uçak biletlerini, transfer araçlarının teminini ve çalışma gün sayısının belirlenmesi çerçevesindedir. Tıpkı bir seyahat acentası kıvamında. Bunun dışında Emrah üzerinde herhangi bir etkisi ve yetkisi bulunmamaktadır.

 

Emrah 30 yılı aşkın süredir bu sektörde prensipleriyle ayakta durmuş gerçek bir profesyoneldir. Bu prensipler şartlar ne olursa olsun değişmez ve esnemez bir noktadadır. Bu prensipler doğrultusunda her projesi çok ses getirmiş ve hep zirvedeki yerini almıştır. Spesifik olarak dizi konusunda başarı oranı %90’ların üzerindedir.  Bunun temel nedeni ise prensiplerimizden asla ve asla ödün vermememizdir.  Bu yüzden yılların efsane Emrah’ıdır.

 

Faruk Turgut’un işe sadece ticari bir gözle bakmasından dolayı Emrah ismini doğru konumlandıramadığını ve algılayamadığını düşünmekteyiz.

 

Faruk Turgut iyi bir senaryo ekibi kuramamıştır. Yetersiz bir ekiple büyük bir iş yapmaya kalkışmıştır. Yani daha henüz elde tutulacak bir senaryo oluşturulamamışken, apar topar oldu bittiye getirip sete çıkma arzusu gerçekten endişe verici bir durumdu. Emrah’ın tam anlamıyla oluşmuş, ayakları yere basan bir senaryoyu ve oynayacağı rolü onaylamadan bu şekilde bir maceranın içine girmesi düşünülemezdi. Bizden kaynaklanmayan sadece yapım başarısızlığından dolayı Emrah ismine zarar verecek hareketlere hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu tür yaklaşımlara müsaade etmeyiz ve etmedik de."



Medya organlarında Emrah’ın dizide olmasını istediği bazı isimler yer almıştır. Bu haber tamamen gerçek dışıdır ve hiçbir gerçekçiliği yoktur.



Emrah için maddiyat birinci planda olsa yıllardır her gelen projeye evet derdik.  Emrah için önemli olan proje ve prestijdir. Bu böyle de olmaya devam edecektir."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin