Sanat ve eğlence merkezi açıyorlar

Mert Fırat, Didem Balçın, Harun Tekin ve Koray Candemir, 'DasDas'ı açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sanat ve eğlence merkezi açıyorlar

İstanbul Anadolu yakası yeni bir sanat, eğlence ve lezzet noktasına kavuşuyor. İş adamı Muzaffer Yıldırım, başarılı oyuncular Mert Fırat ve Didem Balçın ile ünlü müzisyenler Harun Tekin ve Koray Candemir’in öncülüğünde hayat bulan mekân, Mart ayında Batı Ataşehir’de kapılarını açacak!



Sahne sanatlarıyla mutfak sanatlarını aynı çatı altında harmanlayan DasDas, ziyaretçilerine keşfetmeyi, keyifli deneyimler yaşatmayı, lezzetli yemekler tattırmayı ve sanatla iç içe kaliteli vakit geçirtmeyi amaçlıyor.



DasDas, tek bir alanda birbirine organik olarak bağlı mekanlarıyla tüm güne yayılacak bir deneyim sunmayı hedefliyor. Tek işlevli mekanların aksine, DasDas’ta keyfi tüm güne yaymak mümkün. Özel bir mutfağa sahip restoranda kahvaltıyla başlayan günü atölye ve söyleşiler takip ediyor; güzel bir akşam yemeğinin ardından bir oyun izlemek ya da bir konsere katılmak için mekân değiştirmek gerekmiyor.



DasDas Sahne’de izleyiciler modern yorumlar ve klasik uyarlamalarla, deneyimli isimlerin yer aldığı birbirinden keyifli oyunlar, stand up gösterileri ve DasDas prodüksiyonu yepyeni oyunlarla buluşacak. Müzikseverler için de DasDas sezon boyunca rock, caz ve bağımsız müziğin önde gelen isimlerini performans sahnesinde ağırlayacak. Belirli müzik türlerine ayrılmış günlerin yanı sıra, düzenli sahne alan gruplar ve sevilen isimlerin mekana özel hazırladığı projeler de yer alacak. DasDas Atölye’de ise birbirinden usta isimler kültür ve sanat atölyeleri düzenleyecek, söyleşi ve imza günleri olacak.



Tek mekânda kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin adresi olacak DasDas Mart ayında Batı Ataşehir’de kapılarını açacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin