'YENİ BİR HAYAT'TA FİNAL HEYECANI

Yarışmacıların ortalama 50 kilo verdiği Yeni Bir Hayat cumartesi akşamı final yapacak. Kazanan yarışmacı 250 bin liralık ödülün sahibi olacak.

Google Haberlere Abone ol
'YENİ BİR HAYAT'TA FİNAL HEYECANI

Ebru Akel “Yeni Bir Hayat” yarışmasının büyük finalinde 1. olarak 250 bin TL nin sahibi olacak yarışmacıyı açıklayacağı için çok heyecanlı!!!

“Aylardır onlarla birlikteyim, muhteşem bir değişim yaşadılar, verdikleri kilo ile hepsi sağlıklarını kazandı. 1. olacak yarışmacıyı ben de herkes gibi çok merak ediyorum, hatta heyecandan ben bile eridim” dedi.
Hayatlarını sonsuza dek değiştirmeye kararlı Yeni Bir Hayat yarışmacılarının, tam üç ay süren yolculukları 23 Haziran akşamı sona eriyor… Final 3’lüsüne kalmayı başaran Fulya, Hakan ve Semra arasından bir kişi, 250 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak…

ELENEN BİR YARIŞMACI 100 BİN TL KAZANACAK
Yeni Bir Hayat’ta kaybetmek yok! Elenen yarışmacılar arasında en çok kilo vermeyi başaran yarışmacı ise 100 bin TL’lik ikincilik ödülünü kazanacak. Sadece sağlıklı beslenme ve sıkı antrenmanla kilo verip, birçok sağlık sorunundan da kurtulan yarışmacılardaki değişime inanamayacaksınız!

ORTALAMA 50 KİLO VERDİLER!
Ebru Akel "Yarışmanın galibinin kim olacağını ben de herkes gibi çok merak ediyorum. Muhteşem bir değişim yaşadılar. Yalnızca zayıflamakla kalmadılar, yepyeni insanlara dönüştüler. Finale kalan 3’lümüzden Fulya, ilişkilerinde hayatı boyunca yanlış seçimler yaparken, şimdi doğru kararlar verebilen bir Fulya haline geldi. Kendine güvenen, güçlü bir kadına dönüştü. Semra’nın, yaşamı şimdiye kadar başkaları tarafından yönlendirilirken, artık hayatının kontrolünü eline alan, yepyeni bir insan oldu. Hakan’ın tek endişesi eşinin yanında daha iyi görünebilmek iken, şimdi hem ideal kilosuna kavuştu, hem de sağlığının kıymetini bilen, çocuklarıyla daha iyi ilgilenebilen bir baba oldu.
Aylardır hayatı ve sağlıklarını kazanma mücadelesinin içindeyim. Bana göre yarışmacıların hepsi yeni bir hayat kazandı, kaybeden olmadı;  çünkü yarışma süresince elenen yarışmacılar hiç yalnız bırakılmadı ve hep gözetim altında takip edildiler, bu çok önemli! Ben de bu projede olduğum için çok mutluyum ve bir çok şey öğrendim, hatta sağlıklı beslenme şeklini hayatıma geçirebildiğim için yarışmanın kazananlarından biri olarak görüyorum. Final gecesi için çok heyecanlıyım, Heyecandan ben bile eridim onların son hallerini göreceğim için sabırsızlanıyorum” dedi.


Yeni Bir Hayat Büyük Final'i 23 Haziran akşamı Star tv ekranlarında…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin