Yeni bir haber kanalı geliyor! Adı ne, kim yönetecek?

Yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başlıyor...

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir haber kanalı geliyor! Adı ne, kim yönetecek?

Haber İstanbul yayın hayatına çok yakında başlıyor. Haber İstanbul, çok farklı ve iddialı içeriğiyle tv dünyasına damga vurmaya geliyor. İstanbul içerikli ulusal bir kanal olmayı hedefleyen Haber İstanbul, Ocak ayında izleyicisi ile buluşacak.



Birçok önemli gazeteci ve televizyoncuyu bünyesine katan Haber İstanbul TV’nin Koordinatörlüğüne başarılı gazeteci Hülya Önce getirildi.



Yeni bir haber kanalı geliyor! Adı ne, kim yönetecek?



İstanbul'u yaşayanların televizyonu: Haber İstanbul



Sadece İstanbul'da yaşayanların değil dünyanın neresinde olursa olsun İstanbul'u Yaşayanların ve Yaşatanların Televizyonu sloganıyla yola çıkan Haber İstanbul'un Genel Koordinatörü Hülya Önce, çok farklı bir kanal hazırladıklarını belirterek, "Biz farklı bir televizyon kanalı kurmak için yola çıktık. İlkeli, Seviyeli ve Tarafsız bir yayıncılık için Akılcı, Nitelikli, Bilimsel, Uzman ve Liyakatli kadrolar oluşturuyoruz." dedi.



Haber İstanbul, tecrübeli kadrosu ve zengin içeriği ile medya dünyasına farklı bir pencere açmayı hedefliyor.



Yayın hazırlıklarında son aşamaya gelinen Haber İstanbul TV’nin yayın içeriği de dopdolu...



Objektif habercilik anlayışı ile izleyiciye en doğru haberleri aktaracak olan Haber İstanbul TV, ayrıca her kesime hitap edecek yeni ve çok farklı format programlarıyla da medya dünyasına iddialı girmeyi hedefliyor.



Yeni bir haber kanalı geliyor! Adı ne, kim yönetecek? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin