'Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış!'

Yılmaz Erdoğan'dan Cem Yılmaz'a destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış!'

Yılmaz Erdoğan, CGV Mars Cinema Group Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın Cem Yılmaz hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.



Yapımcılar ile Güney Koreli CJ Group'a bağlı olan Mars Cinema Group arasındaki ‘promosyonlu bilet uygulaması’ tartışmasında “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar, onlar film çekmezse çekeni bulacağız” diyen Mars grubunun kurumsal ilişkiler direktörü Aslı Irmak Acar’a, “Yavaş çıkarsın” sözleriyle tepki gösteren Cem Yılmaz’a, Yılmaz Erdoğan’dan destek geldi.



Yılmaz Erdoğan, “Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış bu hanımefendiyi ben çıkaramadım. Cem’in söylediklerine katılıyor; bu ayarsız, şuursuz yaklaşımı kınıyorum. Cengiz Semercioğlu’nun, mısır patlağı fonundaki ‘dünya tatlısı’ fotoğrafının manasını da hiç çıkaramadığımı ekliyorum” ifadelerini kullandı.




Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış bu hanımefendiyi ben çıkaramadım. Cem’in söylediklerine katılıyor; bu ayarsız, şuursuz yaklaşımı kınıyorum. C.Semercioğlu’nun, mısır patlağı fonundaki ‘dünya tatlısı’ fotoğrafının manasını da hiç çıkaramadığımı ekliyorum. https://t.co/CSrth6Wly6


— Yılmaz Erdoğan (@yilmazerdogan) 30 Aralık 2018


'Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar'



Cem Yılmaz'dan Mars Cinema'ya çok sert tepki!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin