Yeni Akit Ekrem Dumanlı'yı bombalamaya devam etti, gazetecinin cevabı ne oldu?

Hükümet ile Cemaat medyası arasındaki gerginlik manşetler ve köşelerde devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Akit Ekrem Dumanlı'yı bombalamaya devam etti, gazetecinin cevabı ne oldu?

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın TÜYAP Kitap Fuarı'nın kapanış gününde Yeni Akit muhabirine saldırdığı iddia edilmişti.



Olayın ardından Özmen, kendisine saldırdığı ve darbettiği iddiasıyla Dumanlı hakkında şikayetçi olmuştu.



Olayı günlerdir sürmanşetinden düşürmeyen Yeni Akit, bugünkü sürmanşetinde de Dumanlı için 'İfadesi hala alınmadı' başlığını kullandı.



Yeni Akit'in bugünkü sürmanşet haberinde "Muhabirimiz Mehmet Özmen'e saldıran Ekrem Dumanlı ve yanındakiler hakkında, ne Büyükçekmece Polis Merkezi, ne de Büyükçekmece Adliyesi'nce hala işlem yapılmamış olması paralel yapı ihtimalini kuvvetlendiriyor" denildi.



Ekrem Dumanlı'nın ise bugünkü köşesinde 'Altından kalkamazsınız' başlıklı yazısı yer aldı.



Dumanlı köşe yazısında üstü kapalı olarak medya ve gazeteciğe değindi. Dumanlı köşesinde "Ne yazık ki “yandaş medya” mutant bir varlığa dönüştü. Onlara sorarsanız hâlâ “dindar”, “muhafazakâr”, “İslamcı”; ama yayınlarına bakarsanız eski medyada şikâyet edegeldikleri yalan, iftira, karalama gibi bütün arızalar kendilerinde mevcut" ifadelerini kullandı. 



İşte, Dumanlı'nın bugünkü köşe yazısı:



Altından kalkamazsınız



İhtiras ve hasedi yüzünden yapayalnız kalmış ve çöllere düşmüş biri, kumların içinde bir lamba bulur.



Bir cin çıkar lambanın içinden “Dile benden ne dilersen!” der ve hemen ikazını yapar: “Aman dikkat et ben kötü bir cinim.”  Kendi kıskançlığının tutsağı olan adam umursamaz o ikazı. “Ben falandan nefret ediyorum, bir daha gözüm görmesin onu.” deyiverir. Cin derhal harekete geçer ve adamın gözlerini kör eder. Yanlış birinden akıl aldığını anlamıştır ama iş işten geçmiştir. “Yandaş”ın akıbeti de bu. Rehber edindiği medya modeli onu kör etti, kendi nefretinin altında ezilip zalim bir canavara dönüştü. Yazının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin