'Yengelerin yengesi benim'

Beşiktaşlı Tosic’in eşi Jelena Karleusa'dan dikkat çeken açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
'Yengelerin yengesi benim'

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Dusko Tosic’in şarkıcı eşi Jelena Karleusa Balkan ve Avrupa ülkelerinden sonra Türkiye'de de sahne almaya başladı. Bir gece kulübünde sahne alan ve dünyaca ünlü bir popstar olduğunu anlatan Karleusa, bu yüzden diğer futbolcu eşlerinden farklı olduğunu söyledi.



Vatan gazetesinden Melis Güvenç'in sorularını yanıtlayan Karleusa'nın açıklamaları şöyle:

 

"The Soul Production bunlardan biri diyebilir miyiz?

 

Türkiye'de bir iş birliği yapmamın zamanı gelmişti. Çünkü Dusko iki yıl Ankara'da Gençler Birliği'nde oynadı iki seneden beri de Beşiktaş'ta oynamaya devam ediyor ve edecek. Bu yüzden artık bir şeyler yapmam lazım dedim. Buradaki insanlar beni 'Yenge' olarak bilmenin dışında kendi kariyerimle de tanıyor. Ama bunun daha fazla bilmek istediklerini gördüm. Bu yüzden kendi adımı ve starlığımı şimdi kullanmaya başladım. Çok güzel konserler verip düetler yapmanın yanı sıra belki modayla ilgili de bir şey yapacağım. Reklamlar çekeceğim. İki taraf içinde çok güzel bir iş birliği olduğunu düşünüyorum.  



Diğer futbolcu eşleriyle sizi aynı şekilde değerlendirebilir miyiz yoksa bu haksızlık mı olur? 

 

Ben süper yengeyim. Diğer yengeler kocalarının paralarını yiyor. Ama ben Dusko'dan daha uzun süren bir kariyere sahibim. Ama yenge olmaktan ziyade ben kendi paramı kazandığım ve harcadığım için onlardan farklıyım. Çünkü Dusko'yla aynı parayı kazanıyorum. Bu yüzden kendimi süper yenge olarak tanımlıyorum. 

 

Taraftarın bu Yenge ilgisini bırakıp başka ülkeye gitmek ister misiniz?

 

Burada yenge olarak anılmaktan ve gördüğüm ilgiden son derece memnunum. Ama bu benim için birinci derece bir şey. İkinci derece artık kendi ismimle de anılmaya başladım. Üçüncü dereceyse bundan çok daha fazlası olacak. Sadece kendi ülkemde değil diğer başka ülkelerde de popüler biriyim. Bu uluslararası popülariteye sahip olduğum anlamına gelir. Bir futbolcu eşi olmak birçok genç kızın hayali olabilir. Ama bana göre yakışıklı ve başarılı kocamın arkamda olmasıyla, kendi kariyerim ve bireyselliğimle tanınmam daha önemli. 

 

Popstarlık evden içeri girince devam ediyor mu yoksa dışarıda mı kalıyor?

 


İki çeşit Jelena var karşında ve ikisi arasında gidip geliyorum. Birincisi kışkırtıcı kıyafetler giyen, sahnede kendi şovunu gösteren ve sanatını icra eden biri... Diğer yanda sessiz bir eş, mutfakta yemek pişiren, iki kızın annesi olan ve kocası için yaşayan bir Jelena var. Türkiye'de bu iki farklı karakterin bir arada olması şaşırtıcı olabilir. Ama Sırbistan'da böyle kadınların varlığı çoktur. Türkiye'de kadınlar ya çalışıyor ya da ev hanımlığı yapıyor. Ama ben hemsabah sarma yapan, hem de akşam 400 bin kişinin karşısına çıkıp şarkı söylemeyi beceren bir kadınım.  Tabi bunları yaparken kocasına her zaman seksi olabilen bir kadınım. O maçta daha iyi performans göstersin diye. Bu yüzden Dusko dünyadaki en iyi defansı yapan futbolculardan. 

 

Yine de bu konuda taraftarların sizden bir ricası var. Maçtan önce yorulmasın diye Dusko'yla seks yapmamanızı istemiyorlar... 

 

Evet bunu bana Twitter'dan da yazıyorlar. Ama Dusko'nun en iyi şekilde nasıl oynayacağını ben bilirim. Ve o maça onu sadece ben hazırlayabilirim. Onlar Dusko'yu bana bıraksınlar ben işimi en iyi şekilde yaparım. Maçtan önce seks yapması performansını yükseltiyor. Yine de formumu seksle koruyan biri olarak, maç için kampa girdiği bu dönemde biraz uzak kaldım ve kilo aldım. Bunu telafi etmek için bekliyorum."



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN...

 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin