Yayın Koordinatörü ağır yazdı: Amerikan kırması medya horozları...

Mehmet Ocaktan, meslektaşlarına sert yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Yayın Koordinatörü ağır yazdı: Amerikan kırması medya horozları...

Akşam gazetesi Yayın Koordinatörü ve köşe yazarı Mehmet Ocaktan, Amerika başta olmak üzere Avrupa'da yayın yapan medya organlarında çalışan gazeteciler ile Türkiye'deki köşe yazarlarına ateş püskürdü.



New York Times ve Washington Post'u Akşam gazetesindeki köşesinden eleştiren Ocaktan, bu gazetelerde çalışan editör, köşe yazarlarının yanı sıra, Türkiye'deki bazı kalemlerin de 'Amerikan kırması' gibi hareket etttiğini belirtti. Akşam yazarı Türkiye'deki meslektaşları için, "İstihbarat görevlisi gibi çalışan kalemler, Türkiye’deki Neocon çavuşları, paralelci, solcu gazeteci ve yazarlardan oluşan bir ekip adeta hezeyan halinde Türkiye’ye saldırıyor" ifadelerini kullandı.



Ocaktan, Türkiye'deki meslektaşlarının New York Times ve Washington Post’un haberlerine köşe yazılarında yer vermesine tepki göstererek, “Bak gördünüz mü Amerika Erdoğan’ı çizdi, Türkiye’de demokrasi ve özgürlükler ‘makul şüphe’ altında” ifadeler kullandıklarını ileri sürdü ve "Pis bir Amerikan yalakalığını gazetecilik diye satmaya çalışıyorlar" dedi.



Mehmet Ocaktan yazısının son bölümünde, "Hiçbir zaman kendi ülkeleriyle ilgili bir hassasiyetleri olmayan bu Amerikan kapaması kalemler, Türkiye’ye kurulan derin tuzakları anlayabilecek bir zekâ düzeyine de sahip olamayacaklar" diyerek "Amerikan kırması medya horozlarının neden vakitli vakitsiz öttüğünü anladınız mı?" sözleriyle meslektaşlarına ağır sözlerle yüklendi.



İşte, Ocaktan'ın o yazısı: 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin