Yayın günü belli oldu! 'Reaksiyon' ekran macerasına başlıyor

Star'ın yeni dizisi izleyiciyle ne zaman buluşacak?

Google Haberlere Abone ol
Yayın günü belli oldu! 'Reaksiyon' ekran macerasına başlıyor

Oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Reaksiyon', Pazartesi günü ekran macerasına başlıyor.



Dizi,bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.



İbrahim Çelikkol bordo bereli, Nehir Erdoğan ise savcı oluyor



İbrahim Çelikkol'un dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandırdığı 'Reaksiyon'da, İsmail Demirci ise gözü pek bir polis memuru rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oğuz Yüzbaşı'nın görevi uğruna terketmek zorunda kaldığı eski sevgilisi Doktor Zeynep'i Selen Soyder canlandırırken, kendisine umutsuz bir aşk besleyen Savcı Duygu rolünde ise Nehir Erdoğan rol alıyor. 

 

Yapımını Reaksiyon Film'in üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür'ün yaptığı Reaksiyon'un yönetmen koltuğunda ise Onur Tan oturuyor. Proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran'ın üstlendiği dizinin sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur yapıyor.



'Reaksiyon', 15 Eylül Pazartesi günü saat 20.30'da Star TV izleyicisi ile buluşacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin