Yavuz ve Agah karşı karşıya... Söz'den nefes kesen fragman!

Star'ın sevilen dizisi Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz ve Agah karşı karşıya... Söz'den nefes kesen fragman!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi ‘Söz’ün yayınlanan yeni bölüm fragmanı nefes kesti.



"Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı" Galerisine Göz At



Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ‘Söz’, 25 Aralık Pazartesi akşamı Star TV’de ekrana gelecek olan 27. bölümüyle yine çok konuşulacak.



Sosyal Medyayı Salladı



Her bölümüyle reyting rekorları kıran ‘SÖZ'ün  yayınlanan 27. bölüm fragmanı nefes kesti. Heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu sahneleriyle yeni bölüm fragmanı, yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekorları kırdı.



F16’lar Müdahale Ediyor



Timin  canlı bombaları imha etmek için verdiği insanüstü çaba ekrana gelecek. Çolak'ın canlı bomba yuvasını tespit eden Kıdemli üsteğmen Yavuz ve ekibi baskın yapmak üzereyken Hatice ve amcasıyla karşılaşmaları izleyenleri şoke etmişti. F16’ların müdahalesinin ekrana geldiği heyecan dolu fragmanda timin ve Hatice'nin akıbeti büyük merak konusu.



Yavuz ve Agah Karşı Karşıya Geliyor



Yayınlanan fragmanla daha önce kaçmayı başaran Agah'ın yeniden Yavuz'la karşı karşıya geleceği ortaya çıktı. İntihar etti zannettiği annesinin, ölüm emrini Agah'ın verdiğini yıllar sonra öğrenen Yavuz'un büyük hesaplaşması yeni bölümde ekrana gelecek. Merakla beklenen bölümde acaba Yavuz, annesi ve Agah'ın arasındaki neler olduğu öğrenebilecek mi?



‘Söz’ yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin