Yavuz Bingöl'den şoke eden itiraf!

Ünlü türkücü, Magazin Noteri programına açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Bingöl'den şoke eden itiraf!

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı'nın hazırladığı, Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın programı 'Magazin Noteri', pazartesi ve perşembe günleri saat 11:30’da takipçileri ile buluşmaya devam ediyor.



Magazin Noteri’nin son çekiminde yaşananlar magazin gündemine bomba gibi düştü. Yavuz Bingöl, 'Kıbrıs Ercan Havaalanında bir personeli dövdü' haberlerinin ardından, 'Magazin Noteri'nin canlı yayınına bağlanarak, yaşananları anlattı.



'Arkadaşıma tokat attım'



Yavuz Bingöl, Kıbrıs’ta yaşananlar konusunda Magazin Noteri canlı yayınında şunları söyledi:



"Yaşanan olay haberlerde çıktığı gibi değil. Orkestra ile birlikte Ercan Havalimanı’na biletimizi almak için giriş yaptık. O sırada bagaj kontrole bagajlarımızı verdik ve sıraya girdik. Grup halinde olduğumuz için bir gecikme yaşandı. O sırada, sırada olan bir beyefendi kardeşim sıraya girsenize diye çıkış yaptı. O esnada da orkestrada bulunan bir arkadaşımız kabadayılık yapmaya başlayarak, sesini yükseltti. Karşı taraf da sesini yükselterek ‘Burası muz cumhuriyeti mi beni mi döveceksiniz?’ dedi. Ben de devreye girerek kendi adamımızı tuttum, kendine gelmesi için tokat attım ve ‘biz kabadayı mıyız’ diyerek bağırdım.  Bu olayı ben bir görevliyi dövmüşüm gibi haber yapmışlar. Doğrusu anlattığım gibidir, düzeltmek isterim. Herhangi bir görevliyi dövmedim, kendi arkadaşıma tokat attım. Olan budur.”



Arkadaşından özür dileyecek



Magazin duayeni Ali Eyüboğlu’nun; ne olursa olsun şiddet eyleminin çok yanlış olduğunu hatırlatması üzerine Yavuz Bingöl, hatasının farkında olduğunu ve arkadaşından özür dileyeceğini söyledi.



İlkay Buharalı’nın “Siz birinin hatasını düzeltmek için ona tokat atarak hep böyle mi uyarırsınız?” sorusu üzerine de hayatında ilk defa sinirlerine hakim olamayarak böyle bir olay yaşadığını açıkladı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin