Yatırım devine iletişim ortağı

Saxo Capital Markets Menkul Değerler'in iletişimi hangi ajansa emanet?

Google Haberlere Abone ol
Yatırım devine iletişim ortağı

150 ülkede faaliyet gösteren dünyanın önde gelen online yatırım bankası Saxo Bank'ın Türkiye iştiraki Saxo Capital Markets Menkul Değerler'in İletişim çalışmalarını GIS Consult yürütecek. ,



GIS Consult, Türkiye'de Saxo Capital Markets'e iletişim stratejisinin planlaması ve uygulaması aşamalarında destek sağlayacak ve iletişim çalışmalarını yönetecek.



GIS Consult, kurumsal iletişim, medya ilişkileri, marka gazeteciliği, sosyal medya stratejileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim yönetimi alanlarında hizmet veriyor.

 

5 kıta ve 150 ülkede faaliyet gösteren online yatırım bankacılığı şirketi Saxo Bank'ın Türkiye iştiraki Saxo Capital Markets Menkul Değerler, 2012 yılı Eylül ayında SPK lisansını alarak faaliyetlerine başladı. 20 yılı aşkın uluslararası tecrübe ve uzmanlığıyla yatırımcılara 30 binden fazla uluslararası finansal enstrümanı tek bir platform üzerinden online olarak sunan Saxo Capital Markets Menkul Değerler, Forex, Hisse Senetleri, ETF'ler (borsa yatırım fonları), Vadeli İşlem ve Opsiyon Kontratları, CFD'ler (fark kontratları) ve diğer türev ürünlerde işlem yapma imkanı sunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin