YAŞAM RADYO YENİDEN AÇILIYOR

1995 yılında açılan ancak daha sonra maddi zorluklar nedeniyle kapanan Yaşam Radyo yeniden açılıyor. Halen test yayınlarını sürdüren ve ay sonunda programlı yayına geçmesi beklenen Yaşam Radyo 87.5 frekansından yayın yapacak.

Google Haberlere Abone ol
YAŞAM RADYO YENİDEN AÇILIYOR

1995 yılında kurulan ve yüksek dinlenme oranıyla dikkat çeken halk müziği ağırlıklı Yaşam Radyo, maddi zorluklar nedeniyle 1999 yılında kapanmıştı. Yaşam Radyo'nun yayın yaptığı frekans çeşitli isimler altında bambaşka formatlarda yayınlarını sürdürüyor. 

Genel yayın yönetmenliğini Cengiz Ayvaz'ın üstlendiği ve eski formatıyla yeniden yayına başlamaya hazırlanan Yaşam Radyo'nun yeni frekansı ise 87.5... Halen test yayınları süren radyonun ay sonunda açılması bekleniyor.

Radyo müzik yayınlarının yanısıra ekonomiden siyasete, spordan kültür-sanata uzanan geniş bir yelpazede program içeriği sunacak.
Radyonun ana kuşak programını Deniz Özen'in sunduğu "Deniz'in Dalgası" oluşturacak. Yön FM'den transfer edilen bu program, kendi yayın saatlerinde ilk 5'e, genel sıralamada ise ilk 20'ye sürekli giriyordu.
 
Bunun dışında sabah gazete okuma programları arasında bambaşka bir üslubu olan Recep Yener de SATIRARASI ile tekrar Yaşam Radyo'da başlıyor. Sözkonusu programla Recep Yener, gazete okuma programları arasında ilk üçte yer alıyordu.
 
Ayrıca Musa Ağacık, Zeki Çoşkun, Yasemin Göksu, Cüneyt Uzunoğulları, Levent Cinemre gibi bir çok tanınmış isim de Yaşam Radyo'da program yapacak...
 
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin