'Yaş aldıkça daha karizmatik oluyorum'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, Fettah Can oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Yaş aldıkça daha karizmatik oluyorum'

Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Fettah Can, samimi ve bir o kadar da dikkat çekici açıklamalarda bulundu.



“Kalakaldın mı?” kısa sürede ezberlendi



Yeni single’ı “Kalakaldın mı?” ile adından söz ettiren Fettah Can, şarkının kısa sürede çok sevildiğini söyledi: “Şarkı çok güzel oldu. Cansu (Kurtçu) şarkının sözlerini yazmıştı. Bir ara oturup müziğini yapmaya başladık. Baktık şarkı güzel şekilleniyor, bittiğinde single yapalım, albümü beklemeyelim dedik. Çok da iyi oldu. Şarkıdan sonra iki konserimiz oldu, biri Ankara’da diğeri İzmit’te. Baktım şarkıya herkes eşlik ediyor. Bu kadar kısa sürede tamamen ezberlenmiş olması müthiş.”



'Yaş aldıkça daha karizmatik oluyorum'



İkizleri anca dört kişi idare edebiliyoruz



Üç ay önce ikiz bebekleri dünyaya gelen Fettah Can, evdeki durumu izleyicilerle paylaştı: “3 aydır evdeyiz. Evde anca dört kişi idare edebiliyoruz. Ufak oldukları için günde 8 kez besleniyorlar. Gece 3 saatte bir uyanıyorlar. Biri kalkıyor, mamasını yiyip tekrar uyuyana kadar 1 saat geçiyor zaten. Sonra diğeri uyanıyor. Böyle psikopatça uykusuz kalıyorsun. Ama yine de müthiş bir şey. Allah isteyen herkese versin. Sabahları günaydın dediğimde iki tane gülen surat var karşımda, inanılmaz bir şey.”



Sahnemi izlemeyen insanın hayatında boşluk vardır, ben orayı doldururum



Fettah Can, sahnesi hakkında iddialı konuştu: “Bir şey söyleyeceğim, biraz ukalalık gibi olacak, hiç bana yakışmayacağını düşüneceğiniz bir şey belki de. Biraz fazla ağır bir cümle söyleyeceğim; benim sahnemi izlemeyen insanın hayatında bir boşluk vardır. Ben orayı doldururum. Benim de eksiklerim vardır muhakkak. Mesela bir-iki dili iyi bilmeyi isterdim.”



Kısa saçla mutsuz oluyorum



Fettah Can, saçlarını kestirmeyi düşünüp düşünmediği sorulunca “Çok uzun yıllardır saçlarım uzun. Ben mutsuz oluyorum kısa saçla. 18 yıldır saçımı bir arkadaşıma kestiriyorum, başkasına kestirmiyorum. Çok uzun zamandır sinekkaydı tıraş da olmadım. Böyle rahat ediyorum. Aynada kendini nasıl iyi görüyorsan, öyle olacaksın” dedi.



Kızın ismini ben koydum, oğlanınkini Cansu koydu



Fettah Can, ikiz bebeklerinden kız olana Vera, erkek olana Oğul adını verdiklerini söyledi: “Ben Arnavut’um. Cansu da Arnavut. Vera, Arnavutça yaz demek. Oğul da Cansu’nun çok sevdiği bir isimdi. Kızın ismini ben koydum, oğlanınkini de Cansu koydu. İkiz bebek hep hayalini kurduğumuz bir şeydi, Allah nasip etti.”



Yaş aldıkça daha karizmatik oluyorum



Fettah Can, sosyal medyada paylaştığı bir gençlik fotoğrafının ekrana getirilmesi üzerine “14 yaşındaydım bu fotoğrafta. Biz erkeklerin ergenlik zamanı iğrenç, çok takoz. Ben yaş aldıkça daha karizmatik oluyorum” dedi.



Salata konusunda ustayımdır



Fettah Can mutfakta iyi olduğunu söyledi: “Salatalarım çok iyidir. Mangal ve makarnayı da güzel yaparım. Güzel soslar hazırlarım aslında. Et için, makarna için, salata için güzel soslar hazırlayabilirim. Ama salata konusunda çok ustayımdır. Mesela sebzeleri genelde keserler, kesmemek lazım. Elle koparırsan lezzetini bozmazsın.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin