Yarım kalan şovu tamamlamaya geliyor

Avustralyalı yıldız Hugh Jackman, İstanbul'da yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yarım kalan şovu tamamlamaya geliyor

Ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki ilk gösterisinin ardından sahneye çıkamayan Hugh Jackman, 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran'da hayranlarıyla Zorlu sahnesinde yeniden buluşacak.



Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 17 Mart 2015'te İstanbul’da sahneye çıkan Hollywood yıldızı Hugh Jackman, şovu ile dönüyor. İlk gösterisinin ardından ses tellerinde meydana gelen kanamanın ilerlemesi sonucu doktorlarının sahneye çıkmasına izin vermediği ünlü oyuncu, 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran'da bir kez daha hayranlarıyla buluşacak.



Hugh Jackman, İstanbul'da unutulmaz bir performansa imza atmıştı. 32 kişilik orkestra ve dans ekibi ile yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Jackman'ın bu performansı, dakikalarca ayakta alkışlanmış; Cem Yılmaz, Saba Tümer, Tuba Ünsal, Murat Yıldırım, Sıla, Nilgün Belgün, Belçim Bilgin gibi birçok ünlü sanatçı da bu gecede yerini almıştı.



Yarım kalan şovu tamamlamaya geliyor



Biletler için son haftalar



Broadway'deki gösterisinin ardından Avrupa'da ilk kez Türkiye'de sahne alan Hugh Jackman, 'An Evening with Hugh Jackman' gösterisi ile 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde tekrar Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde olacak. Bu muhteşem deneyimin bir parçası olmak için, fiyatları 192 TL'den başlayan bilet satışları devam ediyor.



Broadway'in ödüllü yıldızı



Profesyonel müzikal kariyerine 1996 yılında Melbourne'da sahnelenen Beauty and the Beast'in Gaston rolüyle başlayan Hugh Jackman'ın Sunset Boulevard'da Joe Gillis karakteri ve Summa Cabaret'teki rolüyle yıldızı parladı. 1998'de Royal National Cabaret'de sahnelenen Oklohama'nın başrolü 'Curly' ile ünü Avustralya sınırlarını aşan oyuncu, 'Müzikal Dalında En İyi Aktör' kategorisinde Olivier Ödülleri'ne aday gösterildi.



Sanatçı, 2004 yılında, dünyaca ünlü The Boy from Oz müzikalindeki rolüyle 'Müzikal Dalında Üstün Başarı' kategorisinde Tony ve Drama Desk ödüllerine layık görüldü. 2009 yılında 'A Steady Rain'le Broadway'de kısa bir süre sahne alan Hugh Jackman, aynı yıl sunuculuğunu yaptığı Oscar Ödül Tören'’ndeki performansıyla tüm dünyanın gözdesi oldu ve 2011’de yeni gösterisi 'Back on Broadway'le tekrar New Yorklular'ın karşısına çıktı.



Jackman, 2012 yılında müzikalden filme uyarlanan Les Miserables'da canlandırdığı Jean Valjean karakteri ile En İyi Aktör dalında Golden Globe ödülüne layık görüldü.



30-31 Mayıs, 1 Haziran'daki etkinliğin bilet fiyatları 192, 210, 452, 599, 750, 975 TL.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin