Yalaza ekibinden anlamlı hareket

TRT'nin sevilen dizisi Yalaza'nın ekibi, Arifiye Çocuk Evleri Sitesi için anlamlı bir davranışa imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Yalaza ekibinden anlamlı hareket

Ekranların sevilen dizisi Yalaza ekibi Arifiye Çocuk Evleri Sitesi için anlamlı bir davranışa imza attı. Sette yaptıkları her hata için kumbaraya 1 TL atma kararı alan ekip biriken parayı Arifiye Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocukların ihtiyaçları için harcama kararı aldı.



Dizinin başrol oyuncularından Didem Balçin konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yalaza dizisi ekibi olarak bir karar aldık. Sette çekim sırasında oluşan aksilikleri ya da hataları güzel bir projeyle bir desteğe dönüştürelim istedik ve sete bir kumbara koyduk. Yönetmeninden oyuncusuna, ses ekibinden ışık ekibine kadar tüm dizi çalışanları her yaptıkları hata için kumbaraya 1 TL atıyor. Kumbara reji ekibinin kontrolünde...Toplanan para ise Arifiye Çocuk Evleri çocuklarının ihtiyaçları için kullanılacak. Şu anda baya iyi gidiyoruz, ilk ihtiyaç listesi tamamlanmak üzere. Çocuklarımız için ne yapabilirsek kardır diyerek çıktığımız bu yolda hata yapmaktan hiç korkmuyoruz. Biz büyük bir aileyiz onlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bize ulaşan ihtiyaç listesini de gidip kendi ellerimizle alıp teslim edeceğiz." dedi.



Yalaza her cumartesi TRT1'de



Taraklı'nın mizahi kültürü Yalaza'yı konu alan dizi her biri birbirinden komik karakterleri bir araya getiriyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler yer alıyor. Dizi her cumartesi akşamı saat 20:00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin