Yağmur Ünal'dan 'çöp kamyonuna düştü' haberlerine yanıt!

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, talihsiz biz kaza yaşamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Yağmur Ünal'dan 'çöp kamyonuna düştü' haberlerine yanıt!

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, sevgilisi Kasım Garipoğlu’nu ablası Irmak Ünal’la tanıştırdı. Eğlenceli başlayan gece talihsiz bir kazayla sona erdi.



Çöp arabasına düştü



Mekândan yanında sevgilisi Kasım Garipoğlu olmadan çıkan Yağmur Ünal topuklu ayakkabısının azizliğine uğradı. Ayağının kayması ile Beşiktaş Belediyesi’ne ait çöp toplama aracının arkasına düşen Ünal’ın yardımına ablası ve belediye çalışanları koştu.



Yağmur Ünal'dan kaza açıklama



Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, bugün hakkında çıkan "Çöp kamyonuna düştü" haberleriyle ilgili olarak kişisel Instagram hesabından açıklama yaptı. Ünal, şunları söyledi:



"Hayır hayır yanlış haber. Aslında çöp kamyonunun içine değil orada bulunan kuyunun içine düştüm hatta hala oradayım oradan yazıyorum Yapım sektöründeki senarist açığını gidermek için bulduğum fikri paylaşmak için yardım ekiplerinin gelmesini bekleyemedim. Bazı hayal gücü yüksek, senaryo yazmaktan hoşlanan ve sektör değiştirmek isteyen magazin muhabiri arkadaşları bu hafta ici şirketimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Çok sevgiler"






 


Yağmur Ünal (@yagmurunl)'in paylaştığı bir gönderi (5 Ağu, 2018, 4:20öö PDT)






Talihsiz kaza! Yağmur Ünal çöp arabasına düştü...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin