Woman TV'te Star'dan transfer! Hangi programı sunacak?

Türkiye’nin tek kadın kanalı Woman TV, tecrübeli bir ismi daha kadrosuna kattı.

Google Haberlere Abone ol
Woman TV'te Star'dan transfer! Hangi programı sunacak?

Televizyon dünyasına yeni bir soluk getiren Türkiye’nin tek kadın kanalı Woman TV, tecrübeli bir ismi daha kadrosuna kattı.



Son olarak Star TV’deki Özlem Denizmen’le Kadınca programının içerik editörlüğünü yürüten spiker-sunucu Şule İnan Koçin de artık Woman TV ekranlarında...



'Neden ki?' soracak



Deneyimli televizyoncu, görsel medya yayıncılığında ve izleyici alışkanlıklarındaki değişim ve dönüşümü göz önünde bulunduran farklı bir bilgi/eğlence/kişisel gelişim programı hazırlayıp sunacak.



Şule İnan Koçin, kendi alanında uzman psikiyatristlere, psikologlara, yazarlara, profesyonel eğitmen ve konuşmacılara kritik sorular soracak.



Bu sorular her an önümüzde, ardımızda, sağımızda, solumuzda yaşanan olayların perde gerisindeki gerçeklere ışık tutmayı hedefleyecek.



Bu sorular her an önümüzde, ardımızda, sağımızda, solumuzda yaşanan olayların perde gerisindeki gerçeklere ışık tutmayı hedefleyecek.



Konuklar, “Neden Ki?” başlığı altında karşılaşacakları bu sorulara kısa, net ve çarpıcı yanıtlar verecek.



Woman TV'te Star'dan transfer! Hangi programı sunacak?



24 Ocak'ta başlıyor



Animasyonların, karikatürlerin, skeçlerin, bilimsel araştırmaların, ilginç haberlerin, sokak söyleşilerinin, her yaştan görüşlerin de yer alacağı programda Şule İnan Koçin bazen “Neden erkek başka, kadın başka konuşur ki?” diyecek, bazen “Neden aşık oluruz ki?” diye soracak.



Bir hafta “Neden cinsellik bu kadar önemli ki?” diyecek, bir başka hafta da “Neden ‘hayır’ demeliyiz ki?”…



Her cumartesi yeni ufuklar açacak soruların ve bunlara doyurucu cevaplar verecek konukların ekrana geleceği “Neden ki” 24 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle saat 12.00’da Woman TV’de.



Woman TV'te Star'dan transfer! Hangi programı sunacak? - Resim : 2



Şule İnan Koçin kimdir?



İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olduktan sonra TRT, TV8, 24 TV, TGRT Haber, Beyaz TV, Star TV gibi birçok kanalda spiker, haber editörü, seslendirmen, yayın ve içerik editörü olarak çalıştı.



Televizyonculuğun hem haber, hem de program alanlarında mesai harcadı.



Tematik haber kanallarında sıcak haber yayıncılığı yaptı, majör kanallarda da gündüz ve haftasonu kuşaklarındaki reality / lifestyle / criminal formatlı programlarda görev aldı.



Son olarak Star TV’nin sevilen programı Özlem Denizmen’le Kadınca’da yaklaşık 80 bölüm içerik editörü ve muhabir olarak yer alan Şule İnan Koçin, Woman TV’deki programının yanı sıra serbest sunuculuk ve seslendirme çalışmalarına devam ediyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin